Maksavatko vastaanotetut tekstiviestit?
-6
Noin yleisesti ottaen, niin maksavatko vastaanotetut tekstiviestit? Vastaanotetuista puheluistakin (joihin vastataan) joutuu maksamaan. Mietin vain tätä, jos käyttää Googlen 2-step verificationia, niin siinä Google lähettää aina tekstiviestin itselle, kun kirjautuu eri koneella sisään, mitä ennen.

6 vastausta

Järjestä:aikapisteet
Riippuu operaattoristasi ja sen kanssa tehdystä sopimuksesta. Käsittääkseni suomalaiset operaattorit eivät laskuta saapuneista viesteistä, mutta ulkomailla käytäntö vaihtelee. Itsekin voit joutua maksamaan ulkomailla vastaanottamistasi viesteistä roaming maksua ulkomaiselle operaattorille oman operaattorisi kautta.

Kotimaassa vastaanotetuista puheluista ei joudu maksamaan tietääkseni yhdenkään suomalaisen operaattorin kanssa, ulkomailla tilanne on eri, kun soittajahan maksaa puhelusta vain kotimaan osuuden ja vastaanottajalle jää ulkomaan osuus.
+4

Kommentoi tätä vastausta

+4

Kommentoi tätä vastausta

Ei niistä tarttee mitään maksaa, mutta esim jos soitat venäjälle niin siellä vastaanottaja joutuu maksamaan, mutta ei sellasta ole suomessa, ei puheluissa eikä tekstareissa. Voithan kysyä asiaan tarkennusta operaattoriltasi.
+1

Kommentoi tätä vastausta

riippuu paljolti liittymästä. Suomessa ei yleensä maksa, mutta ulkomailla joissakin maissa ne maksaa.
+1

Kommentoi tätä vastausta

Jaahas et ole tainnut päästä vielä maksamaan yhtä ainoata puhelinlaskuasi itse.
-2

Kommentoi tätä vastausta

Tekstarien maksullinen vastaanottaminen ei ole suurin ongelmasi. Sinun yleinen tiettämättömyytesi on pahin ongelma.Hankki itsellesi edunvalvonta
-5

Kommentoi tätä vastausta