Kysy
  • Lumia 920 matkakameraksi?

    Onko riittävä? Huolisitteko itse? Olen lähdössä puoleksi vuodeksi maailmalle ja vaihtoehtoina on ostaa ~150e pokkari tai uusia samalla kännykkäkin ja ottaa lumia 920. Onko se keskiverto pokkaria parempi kamera?

3 vastausta

  • Lumia 920 ottaa kyllä hyviä kuvia. tuossa on jonkinlaista vertailua pokkareihin http://tech2.in.com/features/smartphone...mix-tz30/704742

  • Mutta hämärässä kuvatessa pokkarin kenno taitaa olla hieman parempi.

  • Käytän reissuilla paljon mun Lumia 920. Mukana on myös Fujifilm X10, joka on sitten "parempia" kuvia varten. Otan hivenen enemmän kuvia Lumialla. X10 on ehkä pikku pokkaria parempi, mutta ei kuitenkaan vastaa järjestelmä kameraa. (Fujilla on tullut jo X20. Canonin vastaava tuossa luokassa taitaa olla nykyään PowerShot G15 - hintaluokka 450-570 euroa)

    Jos vaihtoehtona on uusi 920 tai alle 200e pokkari, ottaisin kyllä Lumian. Puhelin on aina mukana. Miettisin myös, mihin säilöä kuvat. Jos hankit sikäläisen numeron nettiyhteydellä, voit tallentaa Lumialla ottamiasi kuvia suoraan SkyDriveen. Puhelimesta voit julkaista myös helpommin esim. FB:n. Mutta jos ehdottomasti haluaa "oikeaa kameraa", jota on ehkä joissain tilanteissa nopeampi käyttää, sijoittaisin hivenen enemmän... 250-350 euroa hintaluokassa alkaa olemaan hyviä.

    Lumialla otetut kuvat on yllättävän hyviä. Vaimo on teetättänyt joistain puhelimella ottamistani kuvista tauluja. Ett laatu on kyllä kohdillaan.

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista