Kysy
  • LG:n telkkarilla tallentaessa ulkoiselle kovalevylle, voiko tallennuksia katsoa myös esimerkiksi tietokoneella?

    Varmasti riippuu sekä TV:n mallista että ulkoisen kovalevyn mallista, mutta noin periaatteessa, pitäisikö tallenteiden näkyä myös tietokoneella? Pikatestauksella ennen elokuvan tallentamista, tietokoneeseen liitettäessä kovalevyllä näkyy LG:n tallennuskansio, mutta tiedostot olivat vain "tiedosto"-muodossa. Onko tässä jotain tiedostomuoto- tai tietosuojaongelmaa tms, tai muuta vinkkiä miten tallennus voisi aueta tietokoneellakin?

    lg Ulkoiset kovalevyt

3 vastausta

  • Vaikka TV:ssä onkin USB-tallennus mahdollisuus, televisiossa tallennettuja tiedostoja voidaan toistaa vain samassa televisiossa, näitä videotiedostoja ei voi toistaa PC:llä tai muulla televisiolla.

    Syynä tähän on videoiden salaus, eli levylle tallennetut tiedostot on salattu. Salausavain on televisiossa itsessään, eli videot voi toistaa vain juuri sillä tietyllä televisiolla.

  • Itse asiassa voi olla mahdollista. Oman Samsung tv kanssa pärjää helposti https://github.com/decke/drmdecrypt mutta koska kierto ja purku ohjeiden tekeminen on harmaalla alueella en ala asiaa enenpää avaamaan. Suosittelen hakukoneella hakemista termillä "television valmistaja tv encryption decode" ja lisänä "tool" "guide" tjsp.

  • Kannattaa hommata tietokoneeseen usb digiviritin niin ohjelmat saa kaikista helpoiten talteen ilman salauksia ja vieläpä laillisesti.

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista