Kysy

5 vastausta

 • Ei se pöytäkone ole yhtään nopeampi kuin läppäri jos siinä on samat osat. Kysymyksesi on aika huonosti muotoiltu. Ehkä tarkoitit ennemmin, että kuinka paljon saman hintaluokan pöytäkone on nopeampi kuin läppäri? Esim 500e läppäri vs 500e pöytäkone, tai 1000e läppäri vs 1000e pöytäkone. Tarkkaa vastausta siihenkään ei toisaalta pysty antamaan mutta kyllä se ero on melko selkeä. Jos haluat tehoiltaan vastaavan läppärin mitä vaikka 1000e pöytäkone olisi, niin joudut kyllä varmaan jotain ~2000e läppäriä katselemaan.

 • Huomattavasti nopeampi jos puhutaan pelikoneista . lootaan pystyy sijoittamaan huomattavasti tehokkaammat näytönohjaimet sekä niiden tarvitseman virtalähteen.
  Niiden aihetuttamaa lämpöä ei läppäristä ulos saa eikä ne läppärin kuoriin mahtuiskaan. Kalliita peliläppäreitä kyllä löytyy mutta eivät yllä teholtaan pöytäkone
  tasolle vaikka hinnaltaan ovatkin kalliimpia.

 • Läppäri ei ole yleensä niin pitkäikäinen koska siihen ei voi vaihtaa kuin muutaman osan. Jos kokoaa itse pöytäkoneen niin kaikki osat ovat vaihdettavissa eli ei tarvitse välttämättä vaihtaa koko konetta uuteen jos haluaa lisää tehoa.

 • Minulla on ollut kohta 3 vuotta ASUS ROG GL552- peliläppäri joka alkaa olla jo " vanha ". Lisäsin siihen muistia sekä kovon ja SSDeen. Poistin DVD kelkan ja sen tilalle HDD 1 TB, muistia 16 gt. Näyttis on GForce 960M 2GT.
  Toiminut hyvin ja pyörittä moitteettomasti pelit. Lämpöonglemia ei ole ollut. Olen kytkenyt läppäriin ulkoisen näppäimistön sekä 24" näytön.
  Nykyiset läppärit ovat paljon tehokkaampia ja jäähdytys on huippuluokkaa.

 • Kaikien ehotustes´n jälkeen Ensin : mihin /pelaatko/suunitteletko/pyöritätkö liikettä / tutkitto omiajuuriasi /PERINNETTÄ.

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista