Läppäri vai pöytäkone?
0
Kuinka paljon nopeampi pöytäkone on läppäriä jos kyseessä samat osat?

4 vastausta

Järjestä:aikapisteet
Ei se pöytäkone ole yhtään nopeampi kuin läppäri jos siinä on samat osat. Kysymyksesi on aika huonosti muotoiltu. Ehkä tarkoitit ennemmin, että kuinka paljon saman hintaluokan pöytäkone on nopeampi kuin läppäri? Esim 500e läppäri vs 500e pöytäkone, tai 1000e läppäri vs 1000e pöytäkone. Tarkkaa vastausta siihenkään ei toisaalta pysty antamaan mutta kyllä se ero on melko selkeä. Jos haluat tehoiltaan vastaavan läppärin mitä vaikka 1000e pöytäkone olisi, niin joudut kyllä varmaan jotain ~2000e läppäriä katselemaan.
+2

Kommentoi tätä vastausta

Huomattavasti nopeampi jos puhutaan pelikoneista . lootaan pystyy sijoittamaan huomattavasti tehokkaammat näytönohjaimet sekä niiden tarvitseman virtalähteen.
Niiden aihetuttamaa lämpöä ei läppäristä ulos saa eikä ne läppärin kuoriin mahtuiskaan. Kalliita peliläppäreitä kyllä löytyy mutta eivät yllä teholtaan pöytäkone
tasolle vaikka hinnaltaan ovatkin kalliimpia.
+1

Kommentoi tätä vastausta

Läppäri ei ole yleensä niin pitkäikäinen koska siihen ei voi vaihtaa kuin muutaman osan. Jos kokoaa itse pöytäkoneen niin kaikki osat ovat vaihdettavissa eli ei tarvitse välttämättä vaihtaa koko konetta uuteen jos haluaa lisää tehoa.
0

Kommentoi tätä vastausta

Kaikien ehotustes´n jälkeen Ensin : mihin /pelaatko/suunitteletko/pyöritätkö liikettä / tutkitto omiajuuriasi /PERINNETTÄ.
-2

Kommentoi tätä vastausta