Kysymys tuulettimista.
0
Hei,voinko liittää koneseeni 6 tuuletinta? 2 valmiina kiinni (tarkoitus liittää vielä 6)(kotelotuuletinta) en ole ennen liittänyt ja miten se tapahtuu. Syy on että minulla on joku pakkomielle saada kunnon tuuletus koneeseeni :D
Virtalähde: Cooler Master GX-lite 500 W
Näyttis: Asus NVidia GeForce GTX550 TI
Emolev: Asus p8H61-V B3
Tuulettimet mitkä haluaisin laittaa koneeseeni: [ link ]

4 vastausta

Järjestä:aikapisteet
Varmista nyt ensin että saat kätevästi tarpeeksi johtoja viriteltyä emolevyltä tai virtalähteeltä 6 lisätuulettimelle. Emolevyllä taitaa olla yksi prossutuuletin liitin...kato tarvittaessa emolevyn tai virtalähteen manuaalista voiko niihin liittää tuulettimia enemmänkin. Anyway on periaatteesa ihan sama mistä sä sen (todennäköisesti)12V revit.

Huomioi, että nuo tuulettimet eivät ole mitään superhiljaisia, mutta jos imurin ääntä olet tottunut kuuntelemaan, no problem.

Jos minulta kysytään, nuo tuulettimet ovat 95% turhia, mutta ymmärrän kyllä tunteen(tai pakkomielteen) saada joku asia vain niin kuntoon kun voi saada :P että saa mielenrauhan.
+1

Kommentoi tätä vastausta

iha turhaa pistää 6 tai 8 tuuletinta (poikkeuksenta radiaattorit vesijäähylle) max 4 oikein sijotettuna takaa aivan riittävän ilmanvaihdon.
+1

Kommentoi tätä vastausta

Laitappa vaikka tommonen http://www.jimms.fi/tuote/R4-L2R-20AG-R2
mul on itellä tommonen ja on A tehokas B aika hiljanen C todella kirkkaat ledit.Mul on vaan ongelmana se että thermaltake msi snow edition maskissa on tommonen ritilä joka pistää lisää melua.
+1

Kommentoi tätä vastausta

Voit laittaa. Eriasia on, miten otat virtaa kaikille tuulettimille, koska yleensä emoissa ei ole kotelotuulettimille kovin monia liittimiä. Voit toki ottaa esim molex:ista virtaa, mutta tällöin järjestelmä ei säätele nopeuksia.
0

Kommentoi tätä vastausta