Kuvat talteen kännykästä, mutta kun ei löydy tallenna. Soittoäänissä vikaa?
0
Minulla on pari vuotta vanha Nokian C5-03, kosketusnäytöllinen siis. Kaikki muuten ok, mutta äänenvoimakkuus on todella surkea eli pöydällä kuuluu täysillä hyvin soittoäänet, mutta farkkujen tai takin taskussa missannut varmaan toistakymmentä läheisen puhelua ja ihmetelleet vähän harmissaan, kun ei saa kiinni. Kuulossani ei ole pienintäkään vikaa, mutta jotenkin kaiutin menee kai tukkoon, en kerta kaikkiaan saa taskussa kovemmalle.

Toinen vielä pahempi ongelma, kun ei saa kuvia tallennettua mihinkään. Kaikki kuvat menevät puhelimen sisäiseen muistiin ja vaikka laitoin muistikortin sisään, sama juttu. En saa millään tallennettua tai kopioitua tiedostoja kortille, kun ei edes löydy sellaista vaihtoehtoa kuin tallenna taustakuvaksi tai kortille. Ihan ok puhelin, mutta kaksi asiaa ketuttaa v:llä ihan urakalla.Auttakaat rakkaat kännyjenne ropeloitsijat ja asiantuntijat, tuskin liikkessäkään osaisivat/ kiinnostaa neuvoa.
Onko äitini simpukasta ainoa vaihtoehto lähettää ne yksitellen puhelimeeni multimediana, kun siinä ei ole korttia, vain sisäinen muisti, bluetoothista en tiedä, aika perussimpukka on?

2 vastausta

Järjestä:aikapisteet
Muistaakseni kameran asetuksista, tai sovellusten hallinasta saa valittua mihin muistiin kuvat tallennetaan.

Onhan muistikortti muuten oikein päin puhelimessa?
0

Kommentoi tätä vastausta

Pari kuvaa kortilla näkyy samassa galleriassa, mutta niistä ei päällepäin näy, kummasta kansiosta on kyse. Täytyy yrittää kaivaa kameran tai sovellusten hallinnasta.
0

Kommentoi tätä vastausta