Kysy

5 vastausta

 • Kiitoksia paljon avusta ja vinkeistä!!!!! :-)

 • Ilmainen hyvä kuvankäsittelyohjelma on olemassa ja sen voit ladata suoraan valmistajalta. GiMP on tarjolla monelle käyttikselle ja ajaa peruskuvankäsittelijän kaikki tarpeet.

  Youtube-videosta voit napata still-kuvan niinkin helposti, kuin painamalla print screen näppäintä ja sitten vain pasteat kuvan mihin tahansa kuvaohjelmaan, esim. Paintiin.

  DirectDraw-kerroksella tehdystä oikeasta videosta saa screenshotin melkein kaikilla videonkatseluohjelmilla. Esim. VLC-playerissä on suoraan toiminto "take snapshot"

  Videon jälkikäsittelyyn en pahemmin osaa sanoa muuta, kuin että Windows Movie Maker toimii siinä mukavasti, jos et mitään kovin ihmeellistä aio tehdä.

 • saako bluraystä kaapattua todella isoja ja tarkkoja kuvia?

 • Heh, unohtui, että eka kysymykseni koski siis still-kuvien editointia digikamerasta ja netistä imuroituja. Jälkimmäinen koski kuvankaappausohjelmaa erilaisiin videopätkiin eri muodoissa, millä saisi helposti yhden stillin talteen.

 • videoiden käsittelyssä Winkkarin oma makeri on aika susi kokeile vaikka project X:ää http://www.download.fi/audio_video/videon_editointi/projectx.cfm

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista