kuulokkeiden ikä
0
Olis logitechin kuulokkeen puol vuotta vanhat ja toisesta puolesta ei enään kuulu mitään.Sama juttu on käynyt myös kännykän kuulokkeille ja haman kajareille.Mikä nyky audio laitteita vaivaa kun ei kestä puolta vuotta kaumpaa.

4 vastausta

Järjestä:aikapisteet
Kovassa käytössä tulee fyysisiä vikoja. Varsinkin jos niitten päältä kävelee, niitä vetelee, laittaa solmuun, tai antaa mennä kieroon. Omat lidlistä ostetut silver crestin vahvistin+kajarit ovat kestäneet kohta 10 vuotta, koska johtoja ei vedellä, eikä niiden päälle astuta.. Kännyköissä vikaa auheuttivat töissä tulleet hiekanmuruset kajarissa. Kuulokkeet eivät ole hajonneet vielä kertaakaan iän myötä. Lähinnä hajoaminen on johtunut ulkoisesta fyysisestä iskusta tai vedosta.
+1

Kommentoi tätä vastausta

Ja itse asiassa kännykän kuulokkeet meni viikossa ja kajari kesti melkein vuoden T:kysyjä
0

Kommentoi tätä vastausta

Johdot murtuu
0

Kommentoi tätä vastausta

Itselläni kesti Sony MDR-XD200 kuulokkeet 5½ vuotta, kunnes koira vetäs johosta. Kesti tuolilla päälle ajamiset yms. Eli kyllä ne kestää jos maksaa niistä vähänkin enemmän ja käsittelee niitä oikein.

Minulla on myös ollut PJ Jamon 5.1 kaiutinsetti JVC:n vahvistimessa kiinni kohta 8 vuotta ja toimii ongelmitta. Kestänyt jo 3 muuttoakin.

Eli käsittele varoen johtoja, niitä ei tarvitse repiä, eikä taitella kun ne ei sitä paljoa kestä tai sitten osta kunnon paksulla johdolla olevat kuulokkeet.

Niin ja ettei sinun tapauksessasi liitin olisi vääntynyt ja särkynyt, kun on kerta kaiuttimetkin hajonneet. Tai sitten on irronnut elementin johto kotelon sisältä.
0

Kommentoi tätä vastausta