Kysy

6 vastausta

 • Saisko niitä harkitsemiasi malleja tänne?

  Noiden tietojen perusteella kuitenkin ite hankkisin tuon FullHD:n. Taustavalo ei vaikuta kovin paljoa varsinkaan kun ledit ovat tuossa ledi-TV:ssä laidoilla.

 • 2

 • 32" telkuissa tuo silmin havaittava ero 720p ja 1080p välillä on vaikeaa. Joten pelkästään sen mukaan en lähtisi televisioita valitsemaan. Kuten ep_ pyysi niin anna mallit niin osaa paremmin vastata.

 • Ehdottomasti FullHD. Ledissä käytännön eroja LCD:hen on lähinnä energian kulutus ja kontrasti. Tuossa olis yks budjettiluokan ledtelkku: http://www.verkkokauppa.com/fi/product/...D-LED-televisio

  Sitten jos on vajaa sata euroa laittaa lisää, niin saa jo 100Hz tekniikalla, joka on mielestäni huomattava parannus perus 50Hz verrattuna. Tarjouksia kannattaa myös seurailla, itse sain 32" 100Hz led Philipsin 399e Gigantista eli halvallakin saa joskus.

 • Kyllä en ole vielä huomannut sohvalta 3m päästä 720 ja 1080 eroa 40 tuuman töllöstä...Ja veikkaampa että et huomaa 32tuuman töllöstä 3m päästä töllöstä edes normi 576 ja 720 eroa.. :D tokihan sen eron huomaa kun menet metrin päästä katteleen. Ainoa ero minkä huomaan sohvalta että 1080 kuva on hieman töksähtelevämpää kuin 720. Oma ajatus on että samalla hinnalla saat paremman hd-readyn kuin full-HD:n.

 • Ilman muuta Full HD, mielellään 1080mpix kuin jenkkiläisten 720 pixelinen.
  Tosin kaveri sanoi huumoria, että ostat vaan uudet silmälasit.
  Kännyköissäkin on nykyään HD tason kuvaus .

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista