Kysy
 • Kumpi kamera?

  Osaisiko joku sanoa, kumpi näistä olisi parempi. Toi samsungihan on nyt tarjouksessa houkuttelevaan hintaan.

  link ]

  Vai

  link ]


  Merkkinähän tuo olympus vaikuttaa paremmalta, mutta jos jollakin olisi kokemuksia kyseisistä kameroista niin voisi vähän valaista asiaa. Kamera tulee ihan arkiseen sekakäyttöön, ettei mihinkään harrastekuvaukseen.

  Digijärkkäri kamera Olympus parempi Samsung

3 vastausta

 • Arkinen kuvaus on semmosta, että otetaan esim. omasta koirasta kuva. Harrastuskuvauksella kysyjä tarkoittaa luultavasti maisemakuvia ja lähikuvia joistain asioista esim. kukista.. 

  Mutta itse kameroista Olympys on parempi, mutta jos rahaa on säästettävä niin ei todellakaan tuo samsungi huono kamera ole.

  Samsungissa on muutama herkku kuten wifi ja tarkempi näyttö, mutta toisaalta olympyksessa on kuvanvakain, joka on erittäin hyödyllinen jos ei kuvaajalla ole todella vakaat kädet.

  Olympys on myös samsungia nopeampi tarkentamaan ja ottamaan kuvia.

  Hinta/Laatu suhteeltaan kamerat ovat hyvin saman laiset. Eli jos haluat säästää rahaa, mutta saada silti erinomaisen kameran. Valitse Samsung, mutta toisaalta jos haluat nopeampaa ja vakaampaa kuvausta ja olet valmis maksamaan enemmän, silloin olympus olisi valinta sinulle..

  Itse olisin ehkä hieman enemmän Samsungin perään. koska vakaat kädet ja kuvaajan lahjat pyörii suvussa.. Toivottavasti olin avuksi

 • Kiitos hyvästä vastauksesta Perttu7.

  Kun tämä valinta nyt ei tuohon 50€ eroon kaadu ja kädet välttämättä aivan vakaimmasta päästä ole niin, taidan tämän perusteella päätyä tuohon olympukseen.

 • Eikös se arkinen käyttö oo just "harrastekuvausta"?

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista