Kysy
 • Kumpi jäähdytin on parempi ?

  -silentiumPC fortis 3 he1425 malik customs edition
  -noctua NH-U12S
  Prossuna olis i7-6700k (saatan vaihtaa kaby lakeen)
  Tuun ylikellottamaan vähän ja siis kysymyshän on että kumpi pitää viileämpänä

  jäähdytys parempi ylikellotus

4 vastausta

 • kysymys oli "kumpi on parempi jäähdytin" eikä "kannattaako vaihtaa kaby lakeen".. joten jos saisi kunnon vastauksen itse kysymykseen :)

 • noctua NH-U12S .. saat tarvittaessa kiinni kaksi tuuletinta/puhallinta(kotelonkin tuuletus tehostuu) ja lämmönsiirto on nopeaa(eli sensorit reagoi nopeasti lämmön vaihteluun) ..itsellä kaksi tuuletinta ja lämmöt pysyy hyvin maltillisella tasolla i5 3570k prossalla 4,3Ghz kellotuksella (on vastaava noctuan"jäähdytin").. pitää vaan olla tarkka kun asentaa jäähyä..tarvitsee ihan vähän ..siis IHAN vähän tahnaa prossun ja jäähyn väliin.. Tuo toinen vaikuttaa hemmetin isokokoiselle..

 • i7-6700k ei mitään järkeä vaihtaa kabyyn.

 • Älä turhaan vaihda Kaby Lakeen. Ero Skylakeen on pelkästään integroidussa näytönohjaimessa eli normaalissa käytössä (esim peleissä) merkittävää eroa ei ole, jos käytössä on erillinen näytönohjain. Kunhan lämmöt pysyvät Tmax lämmön (100 astetta) alla niin ongelmaa ei ole oli sitten jäähynä mikä tahansa. Ylikellotuksella saatu hyöty on muutenkin lähinnä merkityksetön kokonaisuuden kannalta.

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista