Kysy

6 vastausta

 • Itsellä näkyy Oneplussassa olevan 1. heinäkuuta. varmaan sama kuin sinulla

 • Tuntuu oudolta ettei ole päivittynyt.Minulla vanha 6 jossa jo syyskuun tiototurva.
  koitappa hakea päivitys käsin,ei nimittäin mene automaattisesti aina.

 • Järjestelmä on mun nokia 6.1 Android 8.1.0 mutta kyseessä on ohjelmistoversio joka on 00WW_2_13B_SP02,joka pitäisi olla nyt jos päivitys saapuisi!! 00WW_2_13B_SP04

 • Mulla viimeisin päivitys 1.4.2018, eikä uudempaa tarjoa vaikka haen kuinka

 • Viimeinen pitäisi olla 1. Elokuuta 2018.Monet Android One puhelimet ovat saaneet jo 1. Syyskuuta 2018. Esim. Sony ZX2.
  Alkaa hiukan usko hiipua HMD Globalin toimintaan puhtaana Android puhelimena ensipäivityksinen.Mitä olen lukenut niinsanottuja HMD Nokia palstoja varsinkin 7.1 puhelinen, jolle on saanut Android Pie beta päivityksen testaukseen.Niin kyseisillä palstoilla on ollut hyvin kitkeriä kommentteja koko HDM Globalin toiminnasta.Luvatut kamera päivitykset ovat olleet ihan muuta kuin mitä piti olla.Samoin juuri Googlen tietoturva päivitykset ovat olleet modattuja.Nokia 8:lle luvattuja päivityksiä ei ole tullut jne.
  Uusia malleja tulee mutta se pääasia,pelkkä rautapuoli puhelimessa ei tee vielä puhelinta.Olisi kiva kuulla jotain asiasta Juho Sarvikkaalta,missä mennään ja milloin luvatut päivitykset tulevat.Twiittejä kylläkin löytyy,eli tyhjiä lupauksia.

 • Tämä uusi Android P voi vaikuttaa päivitysten tuloon. Voi olla että Nokia käyttää enemmän resursseja sen kehittämiseen ja laittamiseen näihin malleihin kuin vanhempien Android versioiden pieniin tietoturvapaikkauksiin.

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista