Kysy
 • Kuinka pahasti koneeni on sekaisin, kun ei aukea millään?

  Kolmisen vuotta vanha Fujitsu Siemens Amilo, kone itsessään pelaa edelleen oikeinkin hyvin, mutta Vista käynnistys on aina yhtä tervan juontia, ei meinaa käynnistyä ollenkaan tai tarjoaa vikasietotilaa tai käynnistyksen korjausohjelmaa, ei auta. Advance System Care 6 ei osaa korjata näemmä rekisterivirheitä. En osaa itse poistaa Vistaa ja asentaa uudelleen ja ei ole varaa viedä kalliisiin huoltoihin. Viime aikoina alkanut mennä mustaksi ruutu ja tarkistaa noin 5min tiedostojärjestelmiä ja vasta sitten nytkin avasi ihan normaalisti. Onko mitään muuta keinoa saada käynnistymään normaalisti, kun alta joka kymmenes on tällaista takkuamista?

  Advance System Care6 korjaus käynnistymisvirhe Win Vista

4 vastausta

 • Ei tuo mitään tähtitiedettä ole.
  http://windows.microsoft.com/fi-FI/wind...talling-Windows

  Suosittaisin windowsin uudelleen asentamista ja turhien ohjelmien poistamista(se nyt tapahtuu tuon uudelleen asentamisen yhteydessä). Mikäli tuo Vistan asentaminen aiheuttaa jotain kysymyksiä niin avaa aiheesta ketju tuonne foorumeillemme.

 • Suosittelen hommaamaan windows 8:n kun sen vielä halvalla saa. Vista on muutenkin kirosana ja windows perheen mustalammas. Kasin metro liittymä ei ole mikään paras käyttää mutta työpöytätilakin löytyy ja starttinapin saa takaisin erillisellä ohjelmalla. Kasi on nopein käynnistymään ja yhtä kevyt kuin seiska. Saat konettasi huomattavasti nopeammaksi ja kevyemmäksi käyttää.

 • ubuntu on ehkä paras jos ei pelaa sillä 1 on ilmanen 2 todella kevt ja nopea 3 helppo asentaa 4 voi asentaa vindowsin rinnalle 5voit muokata siä vaikka kuinka http://www.youtube.com/watch?v=MN5VIVNSJ5I
  mulla oli linuxi mutta pelit esim ab halo ja steam ei toiminut niin siirryin 7 kaan.

 • Ja lisäys viellä että steam saa nykyisin myös linuxille mutta windosin ohjelmat ei oiken toimi linuxissa. Esim world kirjotus ohjelma varmaan viirus turvat mutta niitä sinä et linuxissa tartte kun linuxissa on oma viirusturva.

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista