Kysy
 • kuinka luotettava dustinhome.fi on komponenttien ostoon ?

  aattelin ostaa sen i7-6700k joka on jimmssillä 399€
  MUTTA dustinhome.fi se on vain 350€ (ei edes toimituskuluja)

  joten.. onko tämä luotettava ja onko kokemuksia sieltä ?

  DUSTINhome

11 vastausta

 • Vaikuttaa että dustinhome on keskittynyt näihin arvosteluihin, eikä tilauksien postitukseen. Nettisisivun "Tilaa enneen klo 15.00 niin tilauksesi lähetetään samana arkipäivänä" ei ainakaan pidä paikkaansa. On myös ihan omat tulkinnat kuluttajasuojasta ja takuusta.
  No kannattaa kuitenkin lukea kaikki nettisivulta ennen kun tilaa.
  Jos et jaksa lukea ÄLÄ TILAA.

 • Olen samaa mieltä kuin tuolla aiemmin jo yksi vastaus.
  "Vaikuttaa että dustinhome on keskittynyt näihin arvosteluihin,"

  ja mainosta pukkaa.....
  "Tilasin vahingossa väärän magic remoten dustinista, kyselin onnistuuko palautus kun olin avannut pakkauksen. Vastasivat sähköpostilla että ei tarvitse palauttaa ja hyvitämme tuotteen,"

 • En voi suositella. Netissä kehutaan, että 2-3 päivää kestää toimitus. Tilasin läppärin 2 viikkoa sitten ja nyt vasta sain postin seurantakoodin. Tommonen pikkasen rapea puolen kuukauden odottelu - ite tuotteesta en osaa sanoa mitään. Aspa-kirjeenvaihdon perusteella niiden business as usual -meininkiä. Hitain nettikauppa mihin olen kiinan ulkopuolella törmännyt.

 • Hyvin epäluotettava kauppa, jonka asiakaspalvelu on ala-arvoista, monen tilaukseni osalta.Viimeksi tilasin itselle prosessori ja emolevyn, jotka hajosivat viiden tunnin käytön jälkeen. Palutusprosessi aivan tuskaa ja asiakaspalvelu vastailee mitä sattuu ja milloin sattuu. Ja lähettivät tuotteeni huoltoon, vaikka ilmotin moneen otteeseen, että haluan palauttaa ja rahat takaisin. Toimitusarviot ovat ihan mitä sattuu ja myyvät eioota. En voi suositella millään tasolla.

 • Ihan hyvä verkkokauppa ja palvelu on pelannut ok aina siihen toimitukseen asti. Maahantuojan kanssa ilmeisimmin oli ongelmia (JAMO tuotteiden osalta) ja tässä sitä on nyt odotettu kaiuttimia kotiin 32 pv.. Alkaa hieman tuskastuttaa. Tietty tämä ei ole myyjän vika.

  Suosittelen tilaamaan täältä, jos tuotteelle ei ole kiire.

 • Uskaltaako tilata, en ole ennen kokeillut ko. nettikauppaa, vaikuttaa jotenkin so last season -touhulta. Mitä sanotte?

 • Dustinin laskutus on epäluotettava ja ärhäkästi perivät vaikka moka olisi heidän. Mausteena touhussa on se, että tuo suomalainen Oy on osa ruotsalaista konsernia ja väittää noudattavansa Ruotsin lakia. Kiva toimia vieraan maan lainsäädännön kanssa, kun selvittää sotkujaan. Varottava ja vältettävä yritys. ÄLÄ TILAA MITÄÄN.

 • Tilasin vahingossa väärän magic remoten dustinista, kyselin onnistuuko palautus kun olin avannut pakkauksen. Vastasivat sähköpostilla että ei tarvitse palauttaa ja hyvitämme tuotteen, mukavaa torstaita. Suosittelen

 • Vaikuttaa aivan luotettavalta. Taustalla on Pohjoismaissa toimiva ruotsalainen pörssiyritys, jonka pääaluetta ovat pienten ja keskisuurten yritysten tietotekniikka. Suomeen yritys tuli hankkimalla samalla alalla täällä toimineen Businessforum-nimisen yrityksen, josta minulla on henkilökohtaistakin kokemusta sen verran, että ostin siltä yhden ThinkPad-läppärin. Yritysmyynnin lisäksi Dustin Finland palvelee siis myös yksityisasiakkaita Dustinhome-nimellä.

 • Tilasin pc osia dustinhomesta ja olen todella tyytyväinen saamaani palveluun. Nopea toimitus (alle 48h) ja hinnat olivat kilpailukykyisiä tilaamillani osilla. Prosessori, ram ja näytönojain tulivat 95e halvemmaksi dustinhomesta. Tosin täytyy myös sanoa, että hinnat näyttävät muuttuvan myös nopeasti. 24h aikana prosessorin hinta muuttui 5e ja ram hinta 30e.

 • Dustinhome on luotettava kauppa. Mitä nyt itse olen tilaillut kalliita kuulokkeita ennen klo 15.00 niin ovat hetkeä myöhemmin tilauksesta lähteneet tulemaan minulle päin. Asiakaspalvelu omalla kohdalla vastannut todella nopeasti ja erittäin kohteliaasti. Paketit tulleet kovalla vauhdilla Suomeen ja hyvin pakattuna.

  Lähti juuri 660e näytönohjain tilaukseen joka on tilaustuote (ei varastossa) ja ei kuumota pätkääkään. Voin lämpimästi suositella kyseistä kauppaa.

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista