Kysy

6 vastausta

 • Androidipuhelimen löydät niin että menet osoitteeseen http://market.android.com, kirjaudut sisään ja asennat sieltä sen preyn puhelimeesi etänä ja jäljität sen sitten sen avulla. Jos esim lookout on asennettun kirjaudu tilillesi tietokonella ja etsi puhelin niiden konstien avulla. Jos puhelin on htc menet vain osoitteeseen www.htcsense.com ja jäljität puhelimen sen avulla. Senseä varten tarvitset sähkäriosoitteen johon rekisteröit puhelimen ja salasanan

 • Verkosta löytyy muutamia sovelluksia, joilla puhelimen paikantaminen käy kätevästi. Yksi tällainen on iPhonessa ja Androideissa toimiva Prey, joka näyttää kännykkäsi sijainnin Google Maps -kartalla kun ilmoitat sen kadonneeksi. Ohjelmasta on hyötyä silloin kun joku pitkäkyntinen varastaa puhelimesi tai hukkaat sen itse jonnekin. Prey pitää olla asennettuna puhelimeen ennen kuin voit aloittaa sen paikantamisen.

 • Vahvistamattomalle käyttäjälle korostan että preyn voi asentaa etänä androidipuhelimeen.

 • teppolta ja eplta hyviä vinkkejä puhelimen katoamiseen, mutta ap:n (trolli) kysymys koskee kadonnutta puhelinta eli ilmeisesti kyseiset vinkit tulevat vähän myöhässä, ja lopuksi niin puhelinten täytyy olla päällä jotta paikannus jotenkin onnistuisi...

 • Riippuu vähän siitä minne olet sen kadottanut.
  Jos on maastoon kadonnut kannattaa miettiä missä liikuit ja toisella kännykällä voi sitä hakea pikaisesti, eli niin kauan kuin virta riittää. (nm. kokemusta omaava).
  Jos jonnekin kaupungille , soita operaattorille, ja sulje liittymä, se on se pienemmän harmin tie.
  Puhelinta on aika vaikea löytää edes GPS:n avulla. ja jos siitä on virrat loppu sitä ei löydä kuin tuurilla, muistele missä liikuit.
  Tarkka kohdentaminen on aika hankalaa.

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista