Kysy
 • Kuinka kuunnella ladattua musiikkia androidilla?

  Lataan ensin kansion jossa mp3 tiedostoja, kun avaan sen pystyn kuuntelemaan jokaisen biisin, mutta minun pitää erikseen klikata jokaista kappaletta, että alkaa soittamaan. Ei siis soita koko levyä alusta loppuun ilman lisäklikkejä. Enkä tiedä myöskään kuinka saan siirrettyä tuon kansion Music kansiooni. Ei onnistu.

  Android mp3

7 vastausta

 • Jos puhelimessasi ei ole valmiina mitään tiedostonhallintaohjelmaa, lataa vaikka ES file manager google playsta ja siirrä sillä musiikkisi oikeaan kansioon. Sen jälkeen voit ladata Blackplayerin ja kuunnella sillä musiikkia. Helppoa.

 • Vaihda soitto-ohjelma johonkin toiseen jos kokeilemasi ei toimi siten kun haluat. Vaihtoehtoja kyllä löytyy, sekä ilmaisia, että jonkin verran maksaviakin. Vilkaise ainakin se, että ohjelma tukee soittolistoja ja toistamista albumin mukaan, jolloin on toki hyvä olla tagit tiedostoissa ajantasalla.

 • MORO edelliset ovat osittain hyviä vinkkejä.
  onkosaaanut pukilta puhelimen joka on ilman muistin laajannus korttia?
  tuossa :http://www.puhelinvertailu.com/uutiset/2015/04/17/esittelyssa-androidin-parhaat-musiikkisoittimet.
  valihe ONHAN myös sopivat (kuulokkeet kaikelle)

 • Miten lataan soittolistat (kaikki kappaleet tabletilta Youtube music -sovellukseen? Aiemmin kuunnellut Google play- sovelluksella.

 • käytä Spotify Music -sovellusta, on parasta kuunnella musiikkia Android-puhelimella

  https://www.todaysmartphone.com/spotify...ownload-pc.html

 • Lataa biisit Google play music palveluun jossa niitä voi kuunnella soittolistan tapaan. Sinne voi ladata ilmaiseksi 50000 omaa MP3 biisiä ja toistaa niitä millä tahansa nettilaitteella. Laitteen muistiin biisejä ei nykypäivänä kannata laittaa.

  https://support.google.com/googleplaymusic/answer/1250213?hl=fi

  https://support.google.com/googleplaymusic/answer/4515411?hl=fi

 • Tallenna Google Drive nimiseen pilvipalveluun.Kaikki kappaleesi.Sen jälkeen voit avata sen Googlen tai jonkun muun Anroid soitin ohjelmalla.Voit kuunella sitten aivan kuin haluat sen kuuluvan.

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista