Kovalevyn partitioinnin turvallisuus Partition Magicillä?
0
Tarkoitus on siis osioida tietokoneeni kiintolevy partition magicillä, ja tälle toiselle osiolle pitäisi saada asennettua xp:n rinnalle windows seiska. Tällä hetkellä siis kaikki kiintolevyn data on sillä yhdellä ja samalla osiolla. Kysymys kuuluukin, että onnistuuko tällä partition magacillä levyn osiointi niin että kovalevyltäni ei tuhoudu lainakaan dataa? Vai olisiko jokin toinen oisiointi-ohjelma mielestänne parempi? Minulla ei ole mitään mille kovalevyni varmuuskopioisin, ja siksi olisi tärkeää että kovon tiedostot eivät tuhotuisi.

5 vastausta

Järjestä:aikapisteet
Tärkeistä tiedostoista kannattaa ottaa kopiot ennen yritykseen ryhtymistä. Kaikki turha temp data kannattaa poistaa ja levyneheytys tehdä myös ensin. Partiton Magic on suhteellisen varmatoiminen, mutta ainahan voi tulla yllättävä sähkökatko juuri kesken partitioinnin.
+2

Kommentoi tätä vastausta

Kannattaa olla tarkka, itse epäonnistuin kerran.
+2

Kommentoi tätä vastausta

itse olen tehnyt osioinnin partition magicilla käytössä olevalle (tärkeälle) kiintolevylle ilman mitään ongelmia ja tiedostojen menetystä.

tietysti eihän 100% onnistumisesta voi antaa takeita, koska ainahan voi tulla jotain yllättävää, sähkökatko, laitevika yms.

mutta sanoisin että 99% turvallista. siis kopioi se tärkein prosentti niitä tiedostoja varalta talteen vaikka usb:ille tai cd:lle yms.
+1

Kommentoi tätä vastausta

Tällä ainakin onnistuu levynosiointi, vaikka on tavaraa levyllä, ainahan se varoittaa että saattaa jotain kadota, joten jos on jotain menetettävää varmuus kopioi ne.
EASEUS Partition Home Edition - Free!
http://www.partition-tool.com/personal.htm
Saattaa löytyä download.fi.kin
+1

Kommentoi tätä vastausta

EASEUS 5 tähtee ja helppo.
+1

Kommentoi tätä vastausta