Kotitekoinen video dvd huonosti kopioitu. Keinoja korjata?
-1
Sukulainen lähetti ulkomailta kotivideo dvd. Meille lähetetty dvd on poltettu ilmeisesti huolimattomasti tms. koska kuva on paikoitellen todella huono kuntoinen. Poltossa ei käytetty sitä "verify disk" joten jokunen data ilmeisesti jäi matkalta pois. Onko levyä mitenkään ohjelmallisesti enää korjattavissa? Tarkoitan siis, että kopioin levyn tietokoneelle ja kyseisellä ohjelmalla sitten jotenkin fiksataan se katselukelpoiseksi

3 vastausta

Järjestä:aikapisteet
Jos polton jälki on huonoa niin tietokoneen DVD-asema saattaa lukea levyn paremmin kuin normaali DVD-asema. Kokeile kopioida levy imageksi tietokoneelle vaikka imgburnilla ja kokeile toimiiko se virtuaaliasemassa. Virtuaaliaseman saat tehtyä vaikka daemon toolsilla. Jos kaikki toimii tässävaiheessa niin voit polttaa levystä kunnon kopion imgburnilla.
+2

Kommentoi tätä vastausta

Ei onnistu korjaaminen kotikonstein. Onko levy pahasti naarmuinen? Eipä taida olla muuta keinoa kuin polttaa uudestaan. Tietysti huonoimmat kohdat voi leikata pois.
0

Kommentoi tätä vastausta

Levy sinänsä ei ole naarmuinen. Se vaan tökkii aina silloin tällöin. Alkuperäinen levy on hyvässä kunnossa. Sukulainen lupasi polttaa ja lähettää uudelleen, mutta kokeillaan ensin mcmopon vinkkiä.
0

Kommentoi tätä vastausta