Kysy

5 vastausta

  • olet siis ostamassa kotiteatteripaketin ja siihen vielä lisäksi vahvistimen? Osta kunnollinen av-vahvistin ja siihen kaiuttimet, liitännät jotain aivan eriluokkaa kuin surkeissa valmis kotiteatteripaketeissa mikäli sellaista tarkoitat. Varmaan keskustelualueelta löytyisi asiaa kun kerrot budjetin.

  • Jos on pakko ostaa joku paketti niin osta edes tuo http://www.gigantti.fi/product/tv-ja-aa...yo-kotiteatteri Siinä tulee kunnon vahvari edes mukana, eikä mitään "kaikkishaibasamassapaketissa"

  • Hyvä peruslähtökohta on ostaa A/V vahvistin, siihen pääkaiutin pari ja ehkä kohtuu hintainen subbari.Siis 2.1 .Voit myöhemmin lisätä sivu ja taka kaitsarit budjetin salliessa. Mielestäni useimmat kotiteatteri pakettien kaitsarit ja vahvistimen liitännät ovat roskaa.

  • Yleensä melkein kaikissa "kotiteatteripaketeissa" on aux tai vastaava liitäntä johon voi liittää ulkoisia äänilähteitä. Vähän ihmetyttää miksi ostaisit siihen kotiteatteriin vielä erillisen vahvistimen, en oikein täysin ymmärrä mitä tarkoitat?

  • http://hintaseuranta.fi/tuote.aspx/854272 mitä mieltä olette tästä? tossa olisi hyvännäköinen 5.1 paketti ja ostaisin vahvistimen erikseen. Ja ostan sen vahvistimen koska haluan liittää pleikkari3 siihen, muuten ei onnistu kun noissa bluraysoittimissa ei ole hdmi ulos ja sisääntuloa. niin, ja budjetti olisi sen 300-400 euroa yhteensä enkä haluaisi sellaisia minikauttimia kun ne on rumia

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista