Kysy

9 vastausta

 • Mitä järkeä on liittää kaksi vahvistinta toisiinsa ? Jos ostat LG:n niin siinähän on suora HDMI linkki jonka voit yhdistää TV:hen tai videotykkiin. Itse ostaisin vaikkapa LG:n HD Blu-ray soittimen. Yamaha ei tarvitse muuta kuin audio liitännän soittimesta. Myös paketin kaitsarit ovat parhaimmillaankaan aika kehnot. Mieluimmin 2.1 järjestelmä ja laajennat siitä kukkaron salliessa.

 • Näyttäisi sopivan, menee ihan samoilla kaapeleilla vahvistimeen kuin kotiteatteriinkin. Laitat vain kaiuttimet vahvistimeen ja dvd-soittimen hdmi:llä vahvistimeen. Ps3:n voi myös liittää suoraan vahvistimeen.

 • Jos kerta pidät kaiuttimista niin mikset liitä niitä Yamahan-vahvistimeesi sillä en oikein ymmärrä miksi liittää kaksi vahvistinta
  toisiinsa. PS3 saat aivan varmasti liitettyä tuohon vahvistimeen. Noita kaiuttimiakin löytää yksittäisinä ei tarvitse kotiteatteripakettia ostaa.

 • Noista kajareista viellä. LG:n tuki kertoo että kuuntelutila
  pitää olla iso. Mainitsit itse että tulee pieneen huoneeseen.
  Minä aloittaisin samoin kun ensimmäinen kirjoittaja. Jamaha on huippu
  laatua ja siihen saa kiinni kaikki ajateltavissa olevat laitteet.
  Ja ton teatterin hinnalla saa jo kunnon kaapit, toistoltaan jotain
  28-30 HrZ - 2200 HrZ. Ja kun on kunnon kaapit niin ei tarvii mi-
  tään subbareita enää. Säästää taas tilaa. Niin, minä tekisin tämän
  valinnan, ja jos rahaa niin sitten ehkä pienemmät muta saman te-
  hoiset takakijuttimet. Mutta onhan se niin että jokainen valitsee
  omat mieltymyksensä.

 • Tossa nyt on monenlaista virittelyä, ja kuten aikaisemmat totesivat turha kahta vahvaria on turha käyttää.
  Kerron esimerkin, mulla on OR:n neljät kajarit (yhteensä yli 500 wattia) kytkettynä marantzin vahvariin ja tietsikan välityksellä ne saa kytkettyä mihin tahansa.

 • https://www.konebox.fi/yamaha-ns-f210pb...musta/116094/dp mitä mieltä sitten näistä kauttimista? alan tulla siihen tulokseen tosiaan että ehkä tuo paketti on vähän turha ja sitä sitten laajentamaan..

 • Kiitos! Millä tavalla kyseiset kaiuttimet ovat mielestäsi huonot? Ne tulevat aika pieneen olohuoneeseen, eikä tehojen tarvitse olla kovin suuria. Ja bluraysoittimessa ei ole järkeä, koska ps3sta löytyy dvd sekä bluray. Ostan kyseisen paketin koska se on verraten edullinen 5.1 järjestelmä, kun ostan sen vahvistimen joka tapauksessa.

 • En ole löytänyt noita kauttimia muualta, siksi ostan paketin. Enkä aio siis yhdistää kahta vahvistinta, vaan pointti olikin että yhdistän ne pelkät kauttimet siihen vahvistimeen. Pahoittelen epäselvyyttä.

 • En tarkoittanut että juuri noita kaiuttimia löytyisi yksittäisinä mutta samantyylisiä ja aivan saman asian ajavia. Tässäkin lähes ilmaiset tosin vain kaksi mutta väittäisin että pesee tuon koko sarjasi. http://www.discoland.fi/discokanta_disp...al4=0&val5=0&w=

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista