Kysy
 • Koodeja.net ja Steam

  Koodeja.net tarjoaa mitä tahansa Steam-peliä eurolla (1€).

  link ]

  Laillisuuteen en ota kantaa, mutta onko visiota, että mihin tuo perustuu? Mistä ko. sivusto saa satunnaisia toimivia Steam-avaimia, joilla voi avata minkä tahansa pelin? Vai onko ihan pelkkää kusetusta? Onko kokemuksia?

  koodeja.net steam

4 vastausta

 • Ensinnäkin kysyjän ensimmäinen toteamus on väärin. Koodaaja.net tarjoaa satunnaista steam peliä-euroalla, ei mitä tahansa peliä eurolla. Satunnaisuus tarkoittaa, että eurolla saat jonkin pelin mutta et tiedä mitä.

  Onhan se hienoa sanoa, että satunnaisesti saat jotain ja teoriassa voi tulla ihan uutuuspeli.. mutta todellisuudessa "satunnaisuus" epäilyttää todella paljon. Bisneksen tekeminen myymällä aidosti "satunnainen" peli steamin kataloogista euron hintaan kääntyy äkkiä surkeaksi bisneseksi sillä jos satunnaiseksi peliksi tulee joku uusi peli (steamin kauppahinta 50-70egeä), niin sittenpä ollaan siinä, että seuravat 50-70 satunnaista peliä pitäisi olla sellaisia mistä tulee euro voittoa (käytännössä ilmaissia), jotta kauppa pääsee edes omilleen.

  Maalaisjärki -nimisen kylän Tapulissa alkaa siis kello kilkattamaan ja kovaa.

  Todennäköisesti tarjotut pelit on kaikki alepelejä (alle eurolla, jotkut ilmaisia) joita sitten steamin "gift" ominaisuudella jaetaan eteenpäin. Tai hankittu bottien avulla tai muita hämäriä keinoja käyttäen.

  Y-tunnus voi olla olemassa, ja bisnesmalli on ohjelmistojen ja pelien välittäminen.. mutta mitä siellä oikeasti myydään niin sitä ei tiedä. Ainakin noista Steam peleistä sanotun (kaupan sivulla kerrotun) ja käytännön välissä on niin iso sian mentävä aukko, että siitä mahtuisi parikin sikaa - ja vielä lauma lehmiä.

 • jos se vaikuttaa liian hyvältä ollakseen totta se luultavasti on sitä.

 • Steamissä on monia huonoja pelejä, jotka ovat vähän väliä alennukseasa Steamissä ja jälleenmyyjillä, joita saa alle eurolla (esim. Space Merchants). Pelit ovat todennäköisesti sellaisia, koska kyseessä on satunnainen steam avain. Jos eivät ole vastaavanlaisia pelejä ovat todennäköisesti laittomasti hankittuja koodeja/kerätty boteilla monilta eri giveaway siteilta tms.

 • njaa-a on tuolla ainakin oikea y-tunnus.

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista