Kone on yhtäkkiä älyttömän kova ääninen.
0
En tiedä mistä tämä johtuu. Btw pöly ei ole ongelmä. Kaikki apu on kiitettävää.
Jotain specesejä
-Define R5
-I7-700k
-Thermalright TRUE Spirit 140 Direct

4 vastausta

Järjestä:aikapisteet
Minkälaista meteliä kone pitää? Käytkö tuulettimet vain kovalla vai minkälaista ääni on? Lisäksi mistä ääni tulee (näytönohjain, prosessri vai virtalähde). Lisäksi olisi hyvä jos katsoisit millä lämmöillä kone käy.
+2

Kommentit (1)

Kone pitää sitä normaalia, mutta kovempaa ääntä. Lämpötilat ovat ok ja uskon, että ääni tulee näytön ohjaimista, tai kopan tuulettimista. - Gamev1per
Mahdollisesti joku ohjelma käynistyy joka vie koneen resussit...Laita käynistyvät ohjelmat mahdollisinman suppeaksi...Samalla tarkista mikä ohjelma vie koneen resussit (System manager)
+1

Kommentit (1)

Ei vie mikään resusseja. - Gamev1per
Itsellä oli kerran kone jonka BIOS asetuksista sai puhaltimet joko lämmön mukaan säätyviksi tai vakionopeudelle pyörimään. Ongelma oli se että jos talosta kävi virrat pois, koneen BIOS palasi perusasetuksiin ja puhaltimet alkoivat hönkiä täysillä.
Piti käydä BIOS asetuksista laittamassa lämpötila asetus uudelleen päälle. (Ja bios patteri vaihdettiin mutta ei auttanut ja käytetty emo muutenkin)
+1

Kommentit (1)

Kaikki BIOS asetukset on myös ok. - Gamev1per
Kaikkea on näköjään ehdotettu mitä voi tehdä...Pura ja Kokoa Uudelleen kone...Jos sekään ei auta, niin anna jollekin Asintuntevalle liikkeelle katsottavaksi...
0

Kommentit (1)

Selvä - Gamev1per