Kysy
 • Kolme 120mm tuuletinta fractal desiginin koteloon korvaamaan ne alkuperäiset? Mahdollisimman hiljaiset?

  noctuat ovat kuulemma hyviä, ja gentle typhoonit, mutta onko noista halvoista rimpuloista mihinkään? hinta max 22 euroa per tuuletin

  fractal design kotelo tuuletin

5 vastausta

 • "öö, mikäs alkuperäisissä on vikana? itellä ei ainakaan ole huomauttamista "

  ne on jo 3+ vuotta vanhat, ja mielestäni yksi niistä pitää korkeaa pinisevää ääntä, varmaan johtuen tuosta iästä ja kulumisesta, ja ajattelin joskus ylikellotella konettani, hommaan uuden prossucoolerin ja uudet tuulettimet voivat olla myös eduksi

 • Laita esim. slipstreameja, mutta suosittelisin ostamaan myös tuuletinsäätimen 5.25-paikkaan..

 • Gentle typhooneja, 1850rpm tms. Itselläni pyörii 100% vauhdilla pari noita ja ei mitään valittamista äänen kanssa, lähinnä tasaista huminaa. Fractal define r3 koppana.

 • Ellet välttämättä halua sijoittaa +15 euroa/tuuletin, niin Arctic Coolingin flektit ajavat täysin asiansa. Itse olen ollut niihin erittäin tyytyväinen, siirtävät ilmaa sen mitä tarvitsee eivätkä maksa todellakaan hirveästi :) Eli alle kympillä saat tuulettimen jolla on 6 vuoden takuu, ja liikuttaa myös ilmaa mukavasti. Mitä "meluun" tulee, niin oma kohtaisista kokemuksista voisin sanoa että koneeni pitää sellaista hyvin matala taajuuksista puhinaa, joka kuuluu koneesta reilusti alle metrin päähän. Eli hiljaisiakin ovat.
  Myös Nexusin flektit ovat melko hiljaisia, mutta hintaa on hieman enempi kuin AC:lla, sitten tulevatkin Scythen tuotteet. Lopuksi sitten Noctuat ja muut mielestäni über kalliit flektit jotka hoitavat sen mitä edullisemmatkin toverinsa.

  Tuossa muutama idea/vaihtoehto:

  http://www.jimms.fi/tuote/SWIF2--1200

  http://www.jimms.fi/tuote/L-PL2R

  http://www.jimms.fi/tuote/200300270

  http://www.jimms.fi/tuote/D1225C12B4AP-14

  http://www.jimms.fi/tuote/AFACO-12000-GBA01

  http://www.aquatuning.fi/product_info.p...x120x25mm-.html

  http://www.aquatuning.fi/product_info.p...120x25mm--.html

  Siinä nyt muutama joista itselläni on joko enemmän tai vähemmän kokemusta, eli kaikkia noita on tullut vastaan ja niitä pystyn hyvillä mielin suosittelemaan.

 • öö, mikäs alkuperäisissä on vikana? itellä ei ainakaan ole huomauttamista

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista