Kysy

10 vastausta

 • Pelkkää plussaa. Monta kymmentä tilausta tehneenä voin sanoa että kaikki toimii hyvin. Asiakaspalvelu on mukavaa ja hinnat ok.

 • Parisen kertaa tilannut, yhdennäppiksen langattoman ja muutamia tv-sarjoja. Hinnat oli noissa kohdallaan, muutoin en kyllä menisi kehumaan halvaksi.

 • Eipä valittamista,noin 50 kertaa ostaneena.

 • Pelkkää positiivista. Olen itse tilannut paljon ja kaikki on mennyt aina kohdilleen ja ajallaan. Aspan kanssa ei ole koskaan tarvinnut asioida.

 • Olen tilannut kymmenittäin klass.musiikin cd-levyjä,eikä valittamista ole ollut.Kerran jouduin palauttamaan boksin,mutta kaikki hoitui hyvin.Asiakaspalvelukin toimi.
  Elokuussa tilasin jopa Acer pöytäkoneen,joka osoittautui käynnistyksen jälkeen
  kerta kaikkiaan loistavaksi (mm.erittäin nopea).Hinta oli alunperin n.770 euroa,
  mutta se myytiin 550 euroon.Kone taisi tulla Ruotsista-ja nopeasti !

 • Antakaa vain miinusta, sähköpostit ja puhelinkeskustelut on tallessa mista tapahtumien kulku käy selväksi.
  Jos haluatte sulkea korvanne negatiiviselta palautteelta, se on oma ongelmanne.

 • Kyllähän tuo ihan hyvin toimiva firma on. Hinnat kohdillaan ja toimitus joskus jopa yllättävän nopea =) Virheitähän nyt sattuu kaikille, mutta niistäkin on yleensä selvitty helposti.

 • VAROKAA TÄTÄ VERKKOKAUPPAA!

  Tilasin soundbarin ja palautin sen palautusoikeuden ajassa ohjeiden mukaisesti ja moitteettomassa kunnossa. Parin viikon kuluttua tulee viesti, jossa ilmoitus että arvonalennus 100% ja tuote palautetaan minulle koska eivät voi jälleenmyydä. Syy paljon sormenjälkiä, pieni naarmu ja maa-ainesta kaukosäädin pussissa. Lähettivät kuvia ja ovat itse kaataneet pussiin multaa, josta ovat kuvia ottaneet!!! Kuluttajasuojaa minulla ei ole koska yrityksen nimissä ostin tuotteen.
  Kun palautatte jotain niin videokuvatkaa ja valokuvatkaa tuote, jotta eivät voi vastaavaa sabotaasia muille tehdä!!!!
  En osta mitään tuosta puljusta enää ikinä!!!

 • Kun kaikki toimii hyvin niin kaipa ihan ok lafka. mutta kun firma kämmää niin sitten itselle ainakin tuli riesaa. paketin mukana tulevassa laskussa eräpäivä kahden päivän päästä. Maksoin saman tien, mutta lähettivät silti viivästyskorotetun karhun perään. jossa myös eräpäivä muutaman päivän päässä.
  aspa selitti ensin että karhukin pitää maksaa tai asia menee ulosottoon. vasta kun kuluttajansuoja asiamies oli selvitellyt asiaa firma alkoi tarkistelemaan ja totesivat että asia olikin kunnossa ja karhua ei tartte maksaa. mitään selityksiä tai anteeksipyyntöä ulosotolla uhkailuille ei tullut.
  Varmaan vain yksittäistapaus ja ehkä asiat on muuttuneet, mutta. itse ostan tuotteeni kyllä muualta.

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista