Kerrostalo, leffojen katselu, musiikin kuuntelu, juhliminen ja hiljaisuus... mitenkäs tämä menee viikonloppuisin?
-1
Onko siis niin, ettei viikonloppusinkaan saisi toisesta asunnosta kuulua mitään, kun hiljaisuus on alkanut? Entä, jos epähuomiossa toimintaleffa vaikka pauhaa puoli tuntia yli hiljaisuuden? Voidaanko häätö antaa tuosta vaan vai tarvitaanko varoituksia ja kuinka monta?

5 vastausta

Järjestä:aikapisteet
Jep niinkuin jo sanottiinkin niin muutama varoitus tulee ensin, ja riippuu tietty naapureista rupeavatko heti kitisemään jos vähän ääntä kuuluu hiljaisuuden jälkeen. Tuskin kukaan alkaa isännöitsijälle soittelemaan pienestä melusta hiljaisuuden jälkeen jos se ei ole joka päiväistä, tietty löytyy niitä poikkeuksia kellä ei ole muuta tekemistä kun kytätä jos joku vähän rikkoo "järjestyssääntöjä" ja heti tekee valituksen.
+1

Kommentoi tätä vastausta

Häätö ei ole mikään läpihuuto juttu missään tilanteessa.
toimintatapa riippuu siitä onko asukas huoneistossa vuokralla vai onko hän huoneiston omistaja.
Kummassakin tapauksessa asukas voidaan kyllä häätää.
Jos on vuokralla, vuokranantajalla on oikeus purkaa vuokrasopimus muita häiritsevän käyttäytymisen vuoksi, mutta silloinkin on toimitettava ensin varoitukset.
Vain jos jättää vuokran maksamatta yms, voi vuokranantaja purkaa sopimuksen tuosta vain.
http://www.asumisenabc.fi/tunne_oikeutesi/vuokrasopimus/

Omasta omistusasunnostaankin voi saada lain mukaan häädön, mutta prosessi on pidempi ja vaatii yhtiökokouksen päätöksen ja tuomioistuimen vahvistus kyseiselle päätökselle. Ja koska tarvitaan tuomioistuimen vahvistus, on siitä mahdollista valitaa..
http://www.takuu-saatio.fi/tietoa_veloista/haato/haadon_kulku/
+1

Kommentoi tätä vastausta

Ei voida antaa "tuosta vain", varoituksille ei ole mitään varsinaista määrää vaikka jotkut väittävätkin että kolmen varoituksen jälkeen tulis häätö.
0

Kommentoi tätä vastausta

Unohdin äskeisestä vielä että kannattaa toki olla varovainen:
http://www.savonsanomat.fi/uutiset/koti...aroitus/1352981
0

Kommentoi tätä vastausta

Jokaisessa taloyktiössä on säännot tarkista niistä niin saat helpoiten selville. Mshdollinen vuokranantaja voi selventää asiaa.
-1

Kommentoi tätä vastausta