Kysy
 • Kenellä heittää eniten, hiirellä, Vistalla vai minulla?

  Ihan viimeisin ongelma kuulostaa hyvin helpolta ja mitättömältä, mutta tekstin mustamaalaamisesta ei tule yhtään mitään. Jos yritän sähköpostistani kopioida ja liittäää tekstinpätkän muualle, mustamaalaus heittelee ihan miten sattuu, ottaa alusta, lopusta, keskeltä ja tulee jokin neliö ja nuolen kuva. Samoin jos netistä yrittää kopioida laulun sanoja, niin joka saitilla sama ongelma, ei onnistu ja Windows alkaa hakea ongelmaan ratkaisua ja mitään ei löydy.
  Millä ihmeellä saisin takaisin kansioihini kuvien tiedot eli kuvan koko ja resoluutio ja nimi ja tallennuspäivä. Aiemmin tuli oikeaan reunaan, kun klikkasi kuvan pikkukuvaketta (thumbnailia), nyt ei mitään. Auttakaa hyvät ihmiset, nöyrä kiitos on jo matkalla.

  BSD-tautiko Firefox Kovalevyt kuvien tiedot Microsoft Office mustamaalaus Opera Windows Vista

6 vastausta

 • Helpoiten pääset alkuun, kun lainaat kaverilta hiirtä ja kokeilet kuinka tekstin maalaus toimii sillä.

 • kepan vastaus ok, kokeile.

  Jos kyse on langattomasta hiirestä virran vähyys mahdollisesti, hiiren lukusilmässä joku pölyhiukkanen, hius tms..

  Joillain sivuillla esiintyy kopiomaalauksen kohdalla, että pitää mennä aivan sanan kohdalle, alkaa sitten vasta maalata, eikä aina onnistu silloinkaan, joka kerralla tarkkana täytyy tarkkana olla varsinkin pdf tiedostojen kohdalla on yleensä niin.

  Hiiren asetukset windowsissa nopeus ym. mahdollinen ajuri vioittunut, jos ei hiiressä vikaa, ajuri uusiksi.

 • Veikkaan että sinulla heittää eniten, ja vielä selvästi...

 • Epäilyksiä on monenlaisia, ehkä olet liian huolimaton ja hätäinen, kannattaa olla tarkka kun kopioi tekstiä ainakin Internetissä. Tai sitten voi olla niin että hiiressä on vikaa, oma laser USB-hiirenikin temppuilee välillä, kursori saattaa hypähtää tai sitten valinta voi jäädä pohjaan vaikka hiirtä ei klikkaisikaan ja kursori välkkyy.

  Suosittelisin aluksi kokeilemaan toisella hiirellä ja olemaan maltillinen.

 • En usko ihan ensimmäiseksi, että minulla heittää ainakaan ihan kamalasti, sillä kokeilin omalla uudella Microsoftin langattomalla 3500 ja isän Logitechilla ihan sama juttu, molemmat pelittää wordilla ja worksilla, mutta netistä laulujen sanojen kopiointi on ihan helvettiä tai ylipäätään, jos pitäisi jostain wordista siirtää vaikkapa sähköpostitse, ettei koko kirjettä lähettää vaan osan siitä suoraan tekstikenttään, liitetiedosto jäisi muuten ainoaksi vaihtoehdoksi.Tuolloin windows alkaa hakea ratkaisua ja ei löydä ja menee aivan kyykkyyn, tosin Vistassa ei enää mikään yllätät

 • AFAICT youve covered all the bases with this aswner!

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista