Kysy
 • Käytetyn macin ostaminen?

  Syyhyttäs ostaa halpa käytetty mac. Mietin vaan että mitä kannattaa ottaa huomioon? Toimiiko mac kevyemmin kuin winukka kone? Kuitenkin aika kevyitä ne speksit verrattuna windows puolen koneisiin vaikka mac olisi 2008-mallia. Varmaan näyttis on nykykäytössä se macinkin pullonkaula kun tubekin on suurimmaks osaks hd-matskua. (Vai olenko ihan hakoteillä?) kone tulis ihan harraste/peruskäyttöön, ehkä jotain pientä musaharrastus toimintaa harrastan...

  käytetty mac windows

6 vastausta

 • juu ei kyllä 5vuotta vanhasta koneesta kannata 200e enenpää maksaa, ja kyllä ne applet vanhenee iha yhtä nopeesti kuin pc:tkin. et se 5 vuotta vanha imac on iha yhtä vanha kun 5v pc. ja samallailla pitää hinnankin tippua.

 • Speksit tuntuu ylittävän ainakin 720p kuvanlaadun vaatimukset. Silti viisi vuotta vanhan koneen ostamisessa on aina omat riskinsä. En sinänsä suosittele ihan niin vanhan ostamista ainakaan koviin isoon hintaan, ettei tule suru puseroon, kun se menee rikki.

 • Oma macBook pro vuodelta 2007 potkii ihan ookoo vieläkin, tehot riittää mainiosti ProToollssin ja video editin pyörittämiseen. Muistia tietty lisätty. Näytönohjain ei tietenkään riitä nykypeleihin mutta kaikki hd videot yms toimii moitteetta.

  tuolta löytyy infoa käytetyn ostoon, kauppapaikkakin löytyy:
  http://hopeinenomena.net/

 • "juu ei kyllä 5vuotta vanhasta koneesta kannata 200e enenpää maksaa, ja kyllä ne applet vanhenee iha yhtä nopeesti kuin pc:tkin. et se 5 vuotta vanha imac on iha yhtä vanha kun 5v pc. ja samallailla pitää hinnankin tippua."

  Oon kanssasi täysin eri mieltä asiasta. Kyllä maceissä arvo säilyy huomattavasti paremmin ja muutaman vuoden vanha mäkki toimii myös windows-konetta paremmin. vrt. xp ja vista-koneet verrattuna maceihin.

 • Oo

 • Pari sataahan nuo käytetyt maksaa

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista