Kysy

7 vastausta

 • 99eurolla voit ostaa vessapaperia vuodeksi, meneepähän käyttöön

 • Käytännössä mitä edullisempi hinta laitteella on, sitä kehnommista osista se on todennäköisesti kasattu. Tämä voi vaikuttaa niin laitteen ulkoiseen laatuun (tuntuma, kestävyys ym.) sekä siihen, kuinka laite käyttäytyy. Toisin sanoen halpa laite on lähes varmasti toiminnaltaan hitaampi kuin kallis. Tekstin lukemiseen ja valokuvien katseluun halpakin laite voi riittää, mutta nettisurffailuun, videon katseluun ja pelaamiseen sitä ei voi aivan yhtä hyvällä omalla tunnolla suositella.

 • Ei kannata ostaa, tusina tabletteja myydään halvalla.

  Olisi hiton mukavaa kun kysymyksissä antaisitte hieman enemmän tietoja, tässäkin olisi tabletin nimi ollut pirun kätevä tietää :) vaikka ei valmistajaa niin jollain nimellähän sitä myyty.

  edit:tusina= tusinatavaraa eli huonoja ja halvalla tehtyjä.

 • riippuu ihan käyttötarkoituksesta. Halppiksella pystyy leikkimään, mutta todennäköisesti laatu, akun kesto ja näytön tarkkuus on huonompia. Ostin halppiksen vuosi sitten. Näyttö oireilee, resoluutio on huono, akku ei kestä, WLANin kanssa on ongelmia jne. Toisaalta peruspelit toimii, nettiin pääsee sohvalta vaikka telkku.comiin tai IMDB:iin, gmailin pystyy lukemaan. Itse en osta toista halppista enää. Minulle käytettävyyttä ei ole tarpeeksi

 • Gathago: "Ei kannata ostaa, tusina tabletteja myydään halvalla."

  Jaa että nyt niitä saa 12 kappaletta halvalla. Sen tarjouksen perään kannattaakin lähteä

 • Ettei vaan olis honkkarin tabletti kun yks päivä ohimennen vilkaisn honkkarin etukanteen ja siel oli joku tabletti 99 e.

 • Tottakai täytyy ostaa "kun sai niin halvalla".

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista