Kannettavassa tietokoneessa dvd-asema?
+1
Onko mitään keskihintasta (1000€), joka olisi tehokas kannettava tietokone mutta siinä olisi dvd-asema?

Jostain syystä suurimmaksi osaksi läppäreissä ei enää ole dvd-asemaa...

9 vastausta

Järjestä:aikapisteet
DVD alkaa olla vanhentunut formaatti koska nykyään elokuvat ja pelit ovat verkossa ja omien tietojen tallennukseen DVD on liian pieni kun datamäärät kasvaa jatkuvasti. Siksi niitä ei pahemmin näy uusissa koneissa.
+4

Kommentoi tätä vastausta

" DVD-asema on edelleen erittäin käyttökelpoinen. Miten esim. saat vanhempia DVD-levyjä katsottua, jos tietokoneessa ei ole levyasemaa?"

Vaikkapa dvd-soittimella, ulkoisella dvd-asemalla tai playstationilla. Mukavampi myös katsoa suuremmalta ruudulta.
+4

Kommentoi tätä vastausta

"DVD alkaa olla vanhentunut formaatti koska nykyään elokuvat ja pelit ovat verkossa ja omien tietojen tallennukseen DVD on liian pieni kun datamäärät kasvaa jatkuvasti. Siksi niitä ei pahemmin näy uusissa koneissa."

Juuri näin. Ja yksi syy on että koneet alkavat olla todella ohuita, ei mahdu dvd-asemaa.
+3

Kommentoi tätä vastausta

Asemaa tarvitaan vain median kopioimiseen tietokoneelle. Mulla on satoja DVD/blu-ray elokuvia kopioituna videotiedostomuotoon koneelle. Näin ei ole tarvinnut varata kotona hyllytilaa leffoille kun ne mahtuu parille 10 cm x 3 cm x 15 cm kokoiselle kovalevylle. Lisäksi leffojen haku on paljon nopeampaa kun ei tarvitse etsiä fyysistä levyä hyllystä muiden seasta..
+3

Kommentoi tätä vastausta

"Mulla ei ole koskaan ollut DVD-soitinta, mutta tietokone on! Siksi DVD-asema on hyvä ollut olemassa. Sillä katson kaikki DVD-levyt."

Sinä voit katsoa mutta yhä harvempi enää katsoo. Eikä kannattaisi ostaa dvd-soitin, mukavempi katsoa telkkarista kuin pienestä läppärin näytöstä? Vai onko sulla edes telkkaria, tai jokin kuvaputki-telkkari?
+3

Kommentoi tätä vastausta

DVD-leyille tulee tapahtumsaan samoin kuin VHS-videoille, häviää käytöstä.
+3

Kommentoi tätä vastausta

Tämä ei ole vastaus kysymykseesi, mutta ulkoisia usb- dvd asemia saa halvimmillaan pariin kymppiin.
+2

Kommentoi tätä vastausta

DVD-asema on edelleen erittäin käyttökelpoinen. Miten esim. saat vanhempia DVD-levyjä katsottua, jos tietokoneessa ei ole levyasemaa?
-5

Kommentoi tätä vastausta

Mulla ei ole koskaan ollut DVD-soitinta, mutta tietokone on! Siksi DVD-asema on hyvä ollut olemassa. Sillä katson kaikki DVD-levyt.
-6

Kommentoi tätä vastausta