Kysy
 • Kannettava ei käynnisty ollenkaan

  Minulla on HP Elitebook 850 kannettava. Toiminut vuosia ilman ongelmia. Eilen aamulla, kun painoin virtanappia, niin ei käynnistynyt enää. Kun painan virtanappia, niin valo siinä palaa noin 5 sekuntia ja sitten sammuu ja samalla välähtää kerran Caps lock näppäimen ledi. Olen irrottanut akun ja kokeillut pelkällä virtajohdolla ja sama toistuu. Virtajohdolla kyllä toimii toinen HP tietokone eli sen pitäisi olla kunnossa. Onkohan mitä tehtävissä.

  Kannettava ei käynnisty

4 vastausta

 • En tunne juuri kyseistä mallia, mutta yleisohjeena pari vaihtoehtoa:

  - Jos laitteessa on reset-nappi (pienen pieni reikä jossain - tarkista käyttöohjeesta), niin toisinaan se auttaa.

  - Jos tuuletin on pysähtynyt pölyn takia, niin imuri JA paineilma saattavat auttaa.

  - Jos ei auta ja kuulet, että tuuletin ei käynnisty, niin tuulettimen vaihto saattaa riittää. Uusi ei maksa paljoa. Samalla kun avaat koneen, niin voi tietty myös tarkistaa kovalevyn, mutta todennäköisesti vika ei ole siinä, sillä silloin pitäisi päästä BIOSiin saakka.

 • Kyseisessä mallissa on ongelmia akkujen kanssa.Jostain syystä, kun akkuun, tai sen latauksenhallintaan, tulee vikaa niin kone ei suostu lähtemään ollenkaan käyntiin. Jos et tarvitse konetta kannettavana, eli voit pitää sen koko ajan verkkovirrassa, niin takakansi auki ja akun johto irti, niin pitäisi lähteä käyntiin. Jos tarvitset kannettavana, niin sitten viet joko huoltoon tai hommaat uuden akun itse siihen.

 • Ethän ole asentanut ubuntua koneeseen ja sitten poistanut? Silloin se ei enää voi käynnistyä.

 • I just found this website and Im really glad you did too! Your blog is so informative, thanks for the great post. Please keep up your good work with more helpful articles like these :)

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista