Kysy
 • Kannattava kiinni Full HD näyttöön?

  Moi! Ajatelin ostaa itelle minikannettavan kesäksi, mutta sitten mietinkin, että sehän voisi olla minulla ihan kunnon "pöytäkone" ja mediakeskus. Elikkäs ajattelin asentaa siihen Windows 7 Ultimaten ja liittää sen omaan 24" Full HD 1080p näyttöön HDMI kaapelilla. Jaksaako kone pyörittää Windows Media Centeriä, työpöytää ja Full HD ja Blu Ray videoita siinä 1080p Resoluutiossa?

  Ja jos se ei millään jaksa, niin ehdottaisitteko jotain halpaa läppäriä, jonka avulla voisin katsoa tv:tä ja videoita ja käyttää normaalisti sitä kannetavaa myös ulkoisin Full HD näytön kanssa.

  Toivottavasti tajusitte edes pointtini, ja kiitos jo etukäteen! :)

  1080p full hd hdmi kannettava Kannettavat tietokoneet läppäri minikannettava Näytöt Videon toisto Windows 7 windows media center

7 vastausta

 • Eiköhän se onnistu. Kerro mikä minikannettava on kyseessä?

 • Saattaapi FullHD-videot olla aika kiikun kaakun tämän hetkisten minikannettavien kanssa.

 • Kyllä noi TV:n katsomiset ja työpöydät ja Media Centterit onnistuu tuolla resoluutiolla. Mut aivan normi minikannettavalla ei välttämättä oikeen Blu-Ray katsominen onnistu. Kerro minkälaista miniläppäriä olet katsellut niin selvitellään pystyykö se siihen.

 • .

 • Kiitos vastauksista! Noissa kaikissa halvemmissa minikannettavissa taitaa olla samat osat. Voitta ehdottaa myös joitain muita läppäreitä, jossa olisi HDMI liitäntä ja joka jaksaisi pyörittää videoita sun muita ulkoisessa näytössä 1080p resolla.

 • QUOTE:/ 1024x600 resoluutio on varsin yleinen minikannettavissa, joten se tokkää vastaan FullHD:ta havitellessa \QUOTE

  Miten se tökkää jos liittää minikannettavan FullHD telkkariin? Kyllähän siitä minikannettavasta saa ulos minkä reson haluaa. Sanon vain, ettei kysyjän haaveet kaadu tähän turhaan sanonko mihin.

 • 1024x600 resoluutio on varsin yleinen minikannettavissa, joten se tokkää vastaan FullHD:ta havitellessa

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista