Kysy

9 vastausta

 • Riippuu monesta asiasta, mutta jos sinulla on nykyaikainen kone, ja saat Windows 7 edullisesti, niin miksei. Windows 7 on paras Windows, mutta ihan vanhaan tietokoneeseen Windows 7:ää ei kannata asentaa.

  Kannattaa myös muistaa, että jos uuden tietokoneen osto on lähellä, ei Windows 7:ää kannatta erikseen ostaa, sillä se tulee uuden koneen koneen mukana (noin yleensä, riippuu tietenkin minkä ikäistä laitetta kaupasta on ostamassa).

 • Riippuu tosiaan niin paljon omista tarpeista. Jos nykyinen kone tuntuu riittävältä XP:llä, ei Seiska tuo siihen juurikaan mitään lisää, joten pelkästä ostamisen ilosta sitä on paha suositella. Vanha sanonta ehjää ei kannata korjata on edelleen voimissaan.

 • SP1 version odottaminen on nyt ihan turhaa. Windows 7 on uusi kehitysversio vistasta joten sen pitäisi olla melkoisen valmis tekele. Tietoturva on siinä paljon paremmalla tasolla ja peleille DX10/11 tuki. Parempi muinstinhallinta ja 64 bittisyys tuo apua monissa tilanteissa (aika harvalla 64 bittinen xp). Eli monissa tapauksissa seiska on suositeltava vaihtoehto.

  Jos kuitenkin on vanhaa rautaa niin en suosittele ja yleensä on hyvä selvitellä että toimiiko vanhat laitteet myös seiskalla.

  Käyttöjärjestelmä vaihtojen ja ajuripuutteiden takia itsella mennyt tähän mennessä vaihtoon ratti, adsl-modeemi, cd-asema yms...

 • Ei kannata ainakaan jäädä SP1:stä odotteleen... voi mennä tovi.
  Muutenkin jos sinulla on uudempaa rautaa alla niin miksei sitä kannattais kokeilla.

 • Kannattaa myös lukea uusimman Mikrobitti-lehden juttu aiheesta.

 • Kaksi Kysymystä: kysymys 1: kannattaako windows vistaa enää hankkia ja kysymys 2: Kokeilin kerran win 7 ja näyttöni alkoi välkkymään.. onko Nvidia 7900 GS ajureita windows seiskaan missään??

 • Mielestäni Win7:sta kannattaa odottaa SP1 versiota, jossa on korjattu osa bugeista pois.

  Jos jaksaa odottaa niin kauan!

 • Jos ei tiedä, miksi pitäisi ostaa Windows 7, niin miksi ostaisi? Ihan vaan uutuudenviehätyksestä? Windows 7 on korjattu Vista, joten jos olet nähnyt Vistan niin olet luultavimmin nähnyt paljolti seiskankin.

  Jos sitten teet tai ostat uuden koneen, niin siihen tuo varmaan kannattaa laittaa, jos Windows pitää olla. Nythän myytäviin Vistan kalliimpiin malleihin seiskaa saa päivityksenä n. 15 euron hintaan. Kohta ei Vistaa ole enää myynnissä ollenkaan.

  Itse ostin halvalla koneen, jossa on Vista basic, jota ei voi päivittää seiskaan. Kun kumminkin käytän pääasiassa Ubuntu Linuxia, niin Windowsin mallilla ei ollut niinkään väliä, mutta koneen sai halvalla.

 • miten ladataan windows xp pro sp2,kun koneeni ei huoli sitä vaikka on nyt windows xp home

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista