Kysy
 • Kannattaako enää asentaa Windows 7 tietokoneelle?

  onko järkeä/kannataako asentaa ja käyttää windows 7 enää? onko tietoturva päivitykset loppunut siihen

  windows Windows 7

4 vastausta

 • Turhaa mielestäni asentaa valmiiksi vanhaa softaa koneelle jollei ole juuri jotain aivan erityis tarvetta sille Windows 7:alle.

 • "Pakko ihmetellä miksi kukaan tänä päivänä yleensä haikailee yli 10v. vanhoja järjestelmä versioita" siksihän mä just täältä kysyinki tota asiaa kun ei nyt ole windows 10 saatavilla ja sitäpaitsi huomasin tänään että windows 10 päivityksen saa edelleenkin ladattua asennettua ilmaiseksi windows 7:kaan päälle

 • https://www.is.fi/digitoday/art-2000001903049.html
  Itseppä saat päätellä, koska ostat windows 10. Koodihan ei maksa montaa egeä.

 • Pakko ihmetellä miksi kukaan tänä päivänä yleensä haikailee yli 10v. vanhoja järjestelmä versioita.Windows 7:män asennuksessa (SP1 ja SP2) oli kerran laskiessani yli 1400 niinsanottua päivitystä.Niitä sitten kun odottelet koneen iloisesti ruksuttaessa ja Enteriä painaessa, toivoen että pääsisi edes seuraavana asentamaan ohjelmia,ajureita jne...Tuli jo aikoinaan ajateltua koko homman järkevyyttä.(Toisin sanoen parempaa käyttöjärjestelmä versiota.)
  Onhan noita Viikonloppuja parempia tapojakin viettää, kuin sitten huomata jonkun vanhan käyttöjärjestelmän olevan tänä päivänä auttamattomasti vanhentunut.Sama kuin kaipaisi jotain Nokian vanhaa Symbian 40:ntä versiota Android 8.1:n tilalle puhelimeensa.
  Järkevyyden saat päättää itse.

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista