Kysy
 • Kalenteriohjelma tietokoneeseen?

  Ei millään kaikki muistettavat asiat pysy pään sisällä ja tavallinen pöytäkalenterikin saisi nyt väistyä niin löytyykö hyvää kalenterisoftaa nakata tähän jollakin? Olen esim. raincalenderin testannut ja se ei aivan ollut semmoinen mitä haen.. Eli ihan täyspäinen ohjelmisto mihin voi merkata tapahtumia jne. Mitään pelkästään työpöydälle asettuvaa pientä (windowsin sidenbar) kuukausikalenteria en tarvitse.

  kalenteri Ohjelmistot Windows 7

6 vastausta

 • Tietokoneesi mukana on tullut varmastikkin ainakin Microsoft works kalenteri. Löytyy hakemalla "kalenteri" käynnistä valikossa.

  Google kalenteri on hyvä sillä se toimii siellä missä on netti, mutta tosin ei jos ei ole nettiä (tai chromessa offline Google calendaria asennettuna). Asialla on kaksi puolta. Sen saa myös synkattua helposti kännykkään ainakin jos on Androidi.
  Jos käytät Chromea tai muuta Chromiumiin perustuvaa selainta niin voit asentaa tämän: https://chrome.google.com/webstore/deta...npcppodonldlgfn
  Joka siis on Google kalenterin Offline versio. Se toimii chromen avulla.

 • Itse käytän Handytime-kalenteria. se asentuu työpöydälle vähänkuin toolbaarina ja siitä klikkaamalla saa auki päivä/viikko/kuukausi ja vuosinäkymät. hälytyksiä voi tallettaa halutulle ajalle. jos haet kalenteria joka silmää miellyttää, ei tämä ole haluamasi. mutta jos etsit toimivuutta niin kannattaa kokeilla.

 • Melko kökkö on ulkonäöltään tuo handytime, mutta toimii kylläkin!

 • Tuota kalenteria yritinki aijemmin jo etsiä, mutta ei tämän itse asennetun Home Premiumin mukana moista tule..? Jepjep, kyllä tuo Googlen kalenteri vie voiton. Juuri semmoinen ku tarviiki olla, kiitoksia näistä!

 • Käytän Rainlendar -kalenteria. Se on työpöydällä ja siitä näkyy koko kalenterikuukausi ja päivät, joille on laitettu jokin muistettava asia.

 • Päivyri.fi verkkopalvelu ja kalenteri on aina siellä missä pääsee nettiin. Vaatii kirjautumisen että saa sähköposti ja sms ilmoitukset käyttön. sms vaatii lisäksi rahaa.
  Gmailissa, kuten monessa muussakin selainpostissa on omat kalenterinsa. GMail osaa myös synkronoitua älypuhelimen kanssa.
  Itse käytän enää vain puhelimen kalenteria, se kun kulkee aina mukan muutenkin.

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista