Kysy
 • Kaksi näytön ohjainta ei toimi

  Minulla on kaksi näytönohjainta ilman sli ominaisuutta, tiedän että täsää yhdistelmässä ei ole mitään järkeä mutta niin... Elikkäs kaksi "gtx 560 ti" näyttiksiä mutta vain toinen toimii. Toiseen on liitetty näyttö mutta kun liittää toiseen niin ei näy ku mustaa mikä mahtaa olla?

  Jos näistä hyötyä kun vastaatte:
  Emolevy- Asus Sabertooth p67
  Virranlähde- corsair 800w
  Prosessori- Intel I5 2500K

  ei toimi näyttis näytönohjain sli

3 vastausta

 • Eihän siinä mitään järkeä olekkaan kun se ei voi edes toimia. Kahta erillistä näytönohjainta ei tietokoneessa voi olla ellei ne ole sli tai crossfire tekniikalla yhdistetty.

 • "Kahta erillistä näytönohjainta ei tietokoneessa voi olla ellei ne ole sli tai crossfire tekniikalla yhdistetty. " Ei pidä paikkaansa.

  https://www.youtube.com/watch?v=7zHirLYDoAg

  Jos on esim kaksi näyttöä, voi käyttää kummallekin näytölle eri kortin grafiikkamuistin. Myös PhysX korttina voi pitää toista näytönohjainta. Tai osallistua esim boinc tai bitcoin projekteihin.

  Tuosta toisen kortin toimimattomuudesta, kone varmaankin yrittää käyttää sitä toista korttia kuvan näyttämiseen. Ennen piti olla molemmissa näyttiksissä joku liitin kiinni, että näytönojain herää käynnistyksessä.

  Itelläni oli aikoinaan HD6950 ja 8800 Ultra samassa koneessa, toimi molemmat hyvin. AMD:llä pelattiin ja Nvidia näytti elokuvaa samaan aikaan, joten molemmat toimi hyvällä suorituskyvyllä häiritsemättä toisiaan. Ajureita piti vähän modata että sai toimimaan.

 • Kattelin tota videota ja huomasin että en löytäny tota toista näyttistä sieltä "display adapters". tollai --> http://aijaa.com/dwEjA3 eli onko toi näyttis edes kunnos vai mitä?

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista