Java update pomppii esiin!
+1
Elikkä Widows 7 oikeessa alakulmassa näkyy kokoajan Java update available Siitä, kun sen päivittää tulee vain lukemaan sinulla on jo uusin versio.. Tää java juttu pomppii tohon näytölle aina vähän väliä..
Miten saisin sen pois?

6 vastausta

Järjestä:aikapisteet
Java kannattaa tosiaan poistaa jos et tarvitse sitä missään. Siinä on tietoturva ongelmia.
+1

Kommentoi tätä vastausta

Poista Java kokonaan koneelta sen aivan turha ohjelma olen käynyt poistamassa kymmenistä koneista sen kokonaan pois,se ohjelma sotkee ihmisten koneet päästämällä kaikenmaailman haitta ja virusohjelmia.Jotkut pankkisivut saattavat käyttää tätä ohjelmaa ja jos sinun pankkisivut eivät tarvitse sitä,suosittelen poista se kokonaan koneeltasi.
0

Kommentoi tätä vastausta

Mene ohjauspaneelin kautta siellä kohtaan ohjelmat ja toiminnat näet sieltä mitä ohjelmia koneesesi asennettu ja jos et välttämättä tarvitse javaa kehoitan poista se sieltä kautta.Minulla on itselläni viisi tietokonetta ja olen poistanut vuosi sitten kaikista koneista javan,hyvin olen tullut toimeen ilman sitä.Elikkä täysin turha ohjelma.
0

Kommentoi tätä vastausta

Kokeile asentaa vaikkapa CCleaner ja poista sillä Javan automaattinen päivitys käytöstä. Varmista myös että sinulla on todellakin uusi Java eli Java 7 update 17 käytössä.
-1

Kommentoi tätä vastausta

javara hoitaa homman
www.download.fi/tietoturva/jarjestelman_puhdistus/javara.cfm

1.5/1.6 versio on simppeli siihen poista vanhat ja päivitä
-1

Kommentoi tätä vastausta

Tää melkein kuulus forumille, mutta tänään kävi eräs henkilö ja valitti samaa ongelmaa. CCleariakin parempi, tai välimuoto on kasissa, joka poistaa kaiken paitsi ne ohjelmat mitä käytät, tekee siistiä.
-2

Kommentoi tätä vastausta