Internetin nopeus vaihtelee kahden koneen välillä!
0
Okei, elikkä ittellä tämmönen ongelma..
Hetki sitten restorasin oman pöytäkoneeni alkuperäis asetuksiin.
Nytten on sitten tuon jälkeen (ehkä jopa aikaisemmin, mutta en ollut kattonut hetkeen) Laskenut netin upload speed huomattavasti ja download speed hieman. Netin sopimus tosiaan 100/10 ja nytten saan pöytäkoneella vain noin 55/0.3. Aikaisemminkaan netti ei ole aivan pitänyt paikkaansa mutta sillon sentään kohtuudella kun nopeudet ovat olleet 86/12. Muuten en niinkään asiaa ihmettelisi mutta läppärissä joka on täysin pöytäkoneen vieressä toimii netti noilla 86/12 nopeuksilla.
Mitä tehdä ?
EDIT: Mikään ei ole tähän mennessä toiminut, Restoraus oli vanhan windowssin palautus näköiskopiosta, Kokeiltu on nyt ajaa vitustorjunta, mitään ei löytynyt. Myös kaikki windowssin tarjoamat päivitykset ovat asennettu ja niin edelleen, upload speed vain pysyy 0.30mb/s.
EDIT: Myös kokeillessani Pingata google.com:ia tulee vain "pyyntö aikakatkaistu" Pöytäkoneellani mutta taas läppärillä pelittää ihan hyvin.

3 vastausta

Järjestä:aikapisteet
Itsellä ei tuu muuta mieleen kuin että jokin ohjelma vie tuota kaistaa pöytäkoneellasi. Mutta sekin tuntuu jotenkin oudolta jos kerran olet sen juuri resetoinut, mitä sillä sitten tarkoitatkaan (järjestelmän palautus, vaiko windowsin uudelleen asennus)?
Pelkkä järjestelmän palautus ei välttämättä poista esim mahdollista haitta ohjelmaa. Sinuna ajaisin varmuuden vuoksi jonkin virustorjunta ohjelmiston sekä verkkoliikenteen tarkkailuun soveltuva softa, esimerkiksi tuo:

http://www.ilmaisohjelmat.fi/netmeter

virusten (ja muiden haitakkeiden poistoon) seveltuu esimerkiksi Malwarebytes Antimalware;

http://www.malwarebytes.org/
+1

Kommentoi tätä vastausta

Windows updaten kautta eri ajurit verkkokortille voi kans vaikuttaa asiaan.
0

Kommentoi tätä vastausta

EDIT: Siirretty AP:seen
0

Kommentoi tätä vastausta