Kysy
 • Internet ei toimi

  Hankimme uuden WLAN- boxin ja nyt on joka kerta samanlaista säätämistä, tietokone ei yhdistä internettii tulee vain teksti "Yhteys rajoitettu." Mokkulalla toimii ihan normaalisti samoin muissa Wlaneissa. Mikä on siis meidän Wlanissamme vikana, modeemin reboottaus ei auta, palveluntarjoaja on Aina.
  Välillä yhdistää ihan normaalisti, mutta yleensä ei yhdistä.

  modeemi WLAN

7 vastausta

 • Onko kyseessä tuplanatti? Vaihtakaa modeemi siltaavaan tilaan ja yhdistäkää modeemiin vain langaton tukiasema. Tämän jälkeen langaton tukiasema saa kiinteän ip:n ja tuplanattaus ei enää aiheuta ongelmia.

 • Onhan purkki yhteydessä verkkoon aina. kokeilkaa kaapelilla että toimiiko yhteys piuhalla, kun wlan ei toimi. Voi olla purkin ip vanhentunut , ja ip jollain toisella käytössä. Eli ei päivitä iposoitetta aina . itellä ollut sellast vikaa. Vaihdoin purkin ja hyvin pelittää. Kerro myös purkkisi valmistaja.

 • Testasin aiemmalla modeemilla niin lähti heti toimimaan! Kiitos, modeemi lähtee heti takaisin Ainalle!

 • 1) Onhan kyseinen laite itsessään modeemi/ Kytkettynä modeemiin?
  2) Olettehan hankkineet palveluntarjoajalta kiinteän internetyhteyden asuntoone?
  3)Onko kohdassa 2 mainittua internetyhteyttä kytketty vielä operaattorin puolelta?

  Jos vastasit näihin kaikkiin kysymyksiin "kyllä" kommentoi tätä vastausta, niin mietin mahdollisia muita syitä ongelmaasi.

 • 1) Kyllä
  2) Kyllä
  3)Kyllä

  Eli nettiyhteys siis toimii useina päivinä ihan niin kuin pitääkin, mutta tekee todella usein juuri tätä, ettei yhdistä vaan yhteys on rajoitettu

 • Oletko aina kytkeytynyt juuri oikeaan varkkoon ? Naapurillasi saattaa olla jokin laite mikä antaa mahdollisuuden kytkeytyä siihen. Mutta et saa internet yhteyttä.

 • Aina on ollut sama verkko, koska olen laittanut sen yhdistymään automaattisesti, nyt se toimii taas äsken ei... on kyllä outoa, taidan purkaa koko sopimuksen

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista