Kysy

8 vastausta

 • Onhan noita vaikka kuinka paljon. Se kannattaa tarkistaa mitkä kaupat toimittavat Suomeen (aika moni toimittaa):

  * http://www.MyMemory.co.uk (rajallinen valikoima)
  * http://www.idealo.de (Saksan hintaseuranta.fi, tämä on hyvä)

  Varmasti muutkin firmat muista maista toimittavat Suomeen noita. Itse olen monta kertaa idealon kautta löytänyt erittäin halpoja kauppoja. Oletko muuten tarkistanut KAIKKI amazonit vai vain .co.uk ja .com? Näin esimerkkinä http://www.amazon.de ja http://www.amazon.fr on eri hinnat kuin noissa UK:n ja USA:n amazoneissa ja joskus voi olla hintaeroa todella reippaasti.

 • Idealon putiikeista osa toimittaa postiennakolla. Katsot vaan, että maksutapa on "Nachnahme" eikä "Vorkasse".

  EDIT: Näin sivuhuomautuksena. Nierle ja WeSellCds ovat erittäin kalliita.

  EDIT2: Niin juu, toisin kuin muut verkkokaupat, niin Nierle halusi käyttää jotain omaa järjestelmäänsä luottokorttimaksuissa, lisäksi omistajakin vaihtui tiuhaan tahtiin. Sieltä kukaan tilaile varmaan enää muutenkaan mitään kun tulee tuplaverot tuotteisiin... ja Nierlessähän kannatti ennen ainakin maksaa verkkomaksulla/tilisiirrolla kun sai 3.95e alennusta toimituskuluista. Toki toimitus venyi pari viikkoa, mutta halvempi oli kuin luottokortti/tms. maksu.

 • "EDIT: Näin sivuhuomautuksena. Nierle ja WeSellCds ovat erittäin kalliita. Kannattaa hankkia levyt Sweburnista. Luottokortilla maksaminen on nykyään niin turvallista, että saat aika ihme paikasta tilata, että sitä käytettäisiin väärin tai tietosi varastettaisiin"

  Tähän kohtaan onkin juuri hauska tarkennus. Luottokortilla maksaminen on siis turvallista, mutta juuri Nierle on ollut Euroopan nettikauppojen pahin vuotokohta. Niiltä on varastetu ihmisten luottokorttitiedot jo kolme kertaa viimeisen kymmenen vuoden aikana.

 • amazon.de

  amazon.co.uk

 • sammaa aihetta sivuten, niin onkos tietoo et mitkä eurooppalaiset verkkokaupat myy postiennakolla?
  etenkin tietokone kompponenti verkkokaupat kiinnostas ja samaten kans jos jostain sais aluekoodi vapaan blu-ray soittimen.

  itse olen löytänyt tän http://www.wesellcd.com/ verkkokaupan joka myy kamaa kans postiennakolla, et voin maksaa sen postissa ja aika useestu on tullut tilattuu sen takia sieltä, kuten kans hyvä vaihto ehto nierlelle.

  tämä vain sen takia, ettei kaikki halua luovuttaa visa/luotto/tai vastaavan kortin tietoja kuten minä.

 • http://teamdeal.net

  Vaikka onkin ihan suomalainen niin myyvät tosi halvalla elektroniikkaa! Esim tuo gopro kilpailijan kamera on halvimmalla mitä mistää euroopasta saa ja ilmasella toimituksella.

 • Finnish Art Shop tarjoaa laajan valikoiman nykytaidetta, lisäksi valikoimissa on sisustustaidetta 30000 erilaista canvas-taulua.
  Kannattaa tutustua! http://www.finnishartshop.fi

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista