Hyvät PC-kaiuttimet?
0
Elikkä mitkähän mahtais olla parhaat pc kauittimet noin 30-40e hintaluokkaan? Kannattaako ostaa/löytyykö kokemuksia tuollaisista 2.1 kaiuttimista: [ link ] tai jostain muusta vai pitäsikö ostaa sitten vähän paremmat 2.0 kaiuttimet? Tarkoitus siis olisi että saisi musiikista ja leffoista hyvät soundit, ja hyvät bassot saisi olla :)

9 vastausta

Järjestä:aikapisteet
No olet todenäköisesti ihan tyyväinen tollasiin muutaman kympin kannuihinkin niin osta vaan semmoset. Säästä vielä kympin tai pari niin alennusmyynnistä saat jo hiukan paremmat pöntöt.

Ei niissä oikeasti hirmu hyvä ääni ole jos on joskus ihan oikeita kaijuttimia kuunnellut. Mutta tollaset halvat 2.1 logitechit menee kyllä ihan hyvin perus kaijuttimista jos ei ole taipumusta suurempaan hifistelyyn.

Ostat sitten myöhemmin kunnon vehkeet jos budjettia ja kiinnostusta löytyy.
+5

Kommentoi tätä vastausta

Oli tuossa aikoinaan Logitechin X-230:set, tollanen 2.1 sarja. Kyllähän niillä pahemman puutteessa musaakin kuunteli, mutta sopivat parhaiten pelikäyttöön.
Esim tuo: http://www.jimms.fi/tuoteinfo/980-000321?pid=1321323145869 voisi olla ihan ookoo ihan noin niinkuin alkuun. Huvittava virke tosin tuosta ominaisuus tekstistä; "Alasampuva subwoofer, jossa on 16,5 cm:n paine-elementti, tuottaa syvän ja vivahteikkaan basson"..

Mutta juuh, toisaalta voisit tuolla rahalla saada vaikkapa vanhan käytetyn integroidun stereo vahvistimen sekä sille kaiuttimet. Jokin vaikkapa vanha Technics/Salora/ASA/JBL/Cerwin Vega jne jne (kaiuttimet) setti voisi olla oikeinkin loistava. Eli toimiva vahvistin ja ehjät kaiuttimet, niin varmasti soivat paremmin kuin yksikään muovirimpula!
+2

Kommentoi tätä vastausta

No noilla ei ainakaan tule hyvät äänet eikä bassot. Kyllä se kannattaa vähän enemmän laittaa rahaa että saa edes vähän laatua.
+1

Kommentoi tätä vastausta

Creative T10 2.0 kajarit on musan kuunteluun oivat. Basso ei lyö yli ja muutenkin miellyttävän kuuloiset ja maksaa noin 40 euroa. Myös hyvän näköiset on ja lyöneet monet ällikällä, kun kertoo hinnan. Äänenpainetta pieneen huoneeseen saa kyllä tarpeeksi. Kannattaa tutustua, löytyy melkein joka kaupasta.

Saman valmistajan t3130 2.1-ämyrit oli myös ihan ok hintaansa nähden, ja sopivat paremmin varmaan leffoihin. Tosin olen vain kaupassa kuunnellut. Veikkaan että kotona basso voi vähän kumista, niinkuin kaikissa halvoissa 2.1-seteissä.
+1

Kommentoi tätä vastausta

juu logitech 2.1 on noin 60 mutta soundit on sen mukaset, basso on ylilyövä ,mutta parempi kuin 20kybää joka tapauksessa
0

Kommentoi tätä vastausta

Itse etsin halpoja 2.1 kannuja jonkin aikaa sitten ja koska halpa hinta, edes jonkinasteinen laatu ja lievä kiirekin oli ratkaisevia, päädyin n. 37 e:n Logitech Z313-pönttöihin.

Ei nämä mitään hifiä todellakaan ole, mutta ajavat asiansa varsin mainiosti, kun muutenkaan ei voi pönttöjä huudattaa. Hieman uudempiin malleihin olisi saanut laittaa heti sen 20-30 e lisää. Siis jonkinasteinen kompromissi, mutta olen tyytyväinen, vaikka tuo subbari vähän lyökin yli.
0

Kommentoi tätä vastausta

Menee markkinonnin puolelle, mulla olis joutavia aika paljon... Aktiivit NGS Subwwoferin kanssa, Ne on tietsikan kajareita en ole kun kun kokeillut, kun vaihdoin koko roskan OR:ä kaiuttimiin ja nää on vanhoja kunnon retroja n. 500 w yhteensä. Jos kiinnostaa ota yksityispuolelle yhteyttä.
0

Kommentoi tätä vastausta

Kuunteletko pääasiassa MP3 musaa ? PC:ltä ? Minusta ei kannattaisi todella hyviä kaitsareita ostaa, vaan jotakin 100?-150? luokkaa. Bosen kaitsarit ovat ehkä parhaat, mutta myös hintavat.
-1

Kommentoi tätä vastausta

logitechin z-2300 2.1 rokkaa ainakin omasta mielestä mukavasti, varsinkin subbariin oon ollut tyytyväinen. Ja jos basso on omaan makuun liian tuhti niin ainahan voi säätää eq:lla äänen mieleisekseen. Hintaa oli 99e kun ostin.
-1

Kommentoi tätä vastausta