Kysy

6 vastausta

 • No tuossa näyttäisi olevan Adoben Photoshop käytössä, joku cs2-3 epäilisin. Ei varsinainen piirto-ohjelma, mutta taipuu kyllä todella hyvin siihenkin, ja löytyy paljon ominaisuuksia. Monet osaajat käyttää photaria piirtämiseen. Sen saa testikäyttöön adobelta kuukaudeksi ilmaiseksi... (cs5 eli uusin) ja osaa käyttää näyttistä kaverina tarvittaessa. Löytyy myös paljon tutoriaaleja netistä. hinta on sitten astetta kovempi, jos ostaa. Elements on sitten jo liian suppea.

  ArtRage on halvempi maalaus/piirto-ohjelma jolla voi kokeilla myös. Lagailee välillä itsellä, joten rautaa tarvii mutta mielenkiintoisia ominaisuuksia siinäkin. Simuloi ihan oikeaa taiteilua :D

  Nuissa Trustin pöydissä on ongelmia ajureissa win7-ympäristössä. Jos prossu alkaa throtlaamaan, etsi ajurin exe-tiedosto ja aseta se suorittumaan xp-yhteensopivuustilassa. Tällöin kaikki toimii taas nätisti. Hinta/laatu tuntuu olevan kuitenkin kohdillaan :)

 • Gnu image manipulation program eli GIMP. Sitä ainakin itse piirtopöydän kanssa. Se osaa tunnistaa kuinka kovasti kynällä painaa ja siinä on ominaisuuksia niin paljon etten itsekkään ole ehtinyt niitä kaikkia kokeilla sen neljän vuoden aikana jonka olen ehtinyt Gimpiä käyttää. Gimpiä voi verrata Photoshoppiin ominaisuuksien laajuuden puolesta. Ja kaiken lisäksi se on ilmainen.

  Tuliko mukana mitään softaa?

 • ArtRgen version 2.5 saa vielä ilmaisversiona
  http://en.kioskea.net/download/download-1478-art-rage

 • varten digi piirtämisessä , Minä käytän Paint Tool SAIia ja Photoshopia piirtotyökaluista.

  Piirtopöydässä on mm. paineentunnistus ja kynän kallistuksen tunnistus, joista erityisesti paineentunnistus on Photoshop-työssä tärkeää.

  Mulla on A4 kokoinen XP-Pen Star 06 :https://www.xp-pen.com/product/49.html . Toimii hyvin, on siis mun mielestä "ammattilaisväline" vaikka onkin halpa.

  XP-Pen Star 06 on korvaamattoman hyödyllinen kuvankäsittelyssä, erityisesti Photoshop työssä en voisi enää olla ilman. Se on langaton, mutta sitä voi myös käyttää langallisesti. Useita ohjelmoitavia painikkeita nopeisiin haluttuihin toimintoihin, kuten tarkkuuspiirtäminen, zoom, step back, tai mitä katsot tarpeelliseksi.

 • photoshop cs2 ja muut adoben cs2 ohjelmat ovat ilmaisia.täysin ilmaisia kaikilla ominaisuuksilla.ladatka sitä jos ei oo varaa cs6:een tai itse asiassa nykyää on CC versiot jotka ovat kuukausimaksuja.ite käytän cs2:ta ja se riittää mulle toistaiseksi.
  teidän vaan pitää tehdä oma tunnus ja salasana ja ei kun latamaan :)
  täs ois linkki https://www.adobe.com/cfusion/entitleme...e=cs2_downloads

 • No en itse näe vaihtoehtoja jos piirtopöydän kanssa leikkii ja mahd. parhaan haluaa. Silloin se on Photoshop CS3 - CS5. Huono puoli on tietysti aivan julmettu hinta.
  Toisaalta noista Trustin piirtopöydistä en sitten mene sanomaan sen kummempaa...;)

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista