HP:n koneessani on Samsung 512MB 1RX8 PC2-4200U-444-12-D3 muistikampa,kai DDR2 ja 553Mhz? Emo ATI Radeon Xpress 200 series, paljon pystyy laajentamaan
-2
Kannattaako edes laajentaa? siinä on kaksi PCI-paikkaa, joissa siis toisessa tuo 512 kampa, voiko laittaa jotain muuta Mhz:a vai pitääkö olla tuo 533Mhz? Pitääkö Biosia päivittää, jotta voi laajentaa. Järjestelmä ilmoitti että fyysistä muistia oli tuo 512, vapana 49,19Mt(ilmeisesti ihan tukossa?? ja näennäismuistia 2 Gt. Mitä tekee blondi, auttakaa.

7 vastausta

Järjestä:aikapisteet
PCI paikkaan ei voi muistikampoja laittaa, joten tarkoitat kai koneessasi olevan paikat kahdelle muistikammalle...
Mikäli ei ole varaa hankkia uutta konetta niin vaihtamalla sen 512 Mb muistikamman 1 gb kampaan sekä lisäämällä siihen toiseen paikkaan vielä toisen samanlaisen 1 Gb muistikamman voi koneeseen tulla vielä mukavasti "vauhtia".
Jos koneeseesi käy 533 Mhz DDR2 muistit niin normaalisti sellaiseen voi laittaa myös hieman nopeammat 667 MHz DDR2 muistit. HP:n tapauksessa bios päivityksestä ei haittaakaan ole:)
0

Kommentoi tätä vastausta

Koska koneesi on HP:n pakettikone, niin tässä tapauksessa tuo biossin päivitys on aika kyseenalainen.
Voit katsoa koneesi tyypin mukaan, mitä päivityksiä sille on tarjolla ja katsoa myös onko siellä biossille päivitystä ja mitä uutta se tarjoaa, jonka perusteella voi päätellä onko aihetta päivittämiseen.
0

Kommentoi tätä vastausta

Eiköhän se pienemmän riesan tie ole että vaihdat emon ja prossun, satanen voi palaa, mutta noiden vanhempien virittelyt ei välttämättä vastaa tarkoitusta, sillä uudet on niin edullisia.
0

Kommentoi tätä vastausta

joo, ajattelinkin vaihtaa ehkä molemmat muistikammat ja jos siihen käy nopeammat, niin voisihan se vielä jonkin aikaa toimia. Täytyy muutenkin kai siivota käynnisysohjelmia yms.Emolevyn vaihto voi jo mennä liian isoksi touhuksi bondille...meni pCI paikat yms muut sekaisin..
0

Kommentoi tätä vastausta

ATi radeon on näytönohjain, ja vanha sellainen...

Mutta asiaan, pc4200 vissiin pitäisi olla, sillon kävis.
0

Kommentoi tätä vastausta

niinpä tietenkin, sori...
0

Kommentoi tätä vastausta

Asensin vastaavaan HP :heni Windows 8.1 ja onpa nyt aikaa lukea kirjaakin työhuoneessani.
0

Kommentoi tätä vastausta