Kysy

5 vastausta

 • Hiljaisuus ja tehottomuus kulkee käsi kädessä, ei sille mitään voi tehdä. Lapojen muotoja ja ilmavirtauksia koitetaan kyllä muuttaa niin että siirretty ilmamäärä kasvaisi, mutta eipä niillä kovinkaan huomattavia eroja saada aikaan verrattuna siihen että kasvatetaan pyörimisnopeutta ja samalla ääntä.

  Koteloon tuulettimia laittaessa pitää kiinnittää huomiota että varsinkaan imupuolella ei ole mitään isompia esteitä tai verkkoja edessä, koska niistä tulee ikäviä lisä-ääniä pörinöiden ja suhinoiden muodossa. Myös puhalluspuolella olevat esteet vaikuttavat äänen syntyyn, ja jo leikkaamalla sormisuojat pois edestä hiljenee tuuletin huomattavasti. Samaten kiinnitys koteloon tulisi hoitaa joillain antivibraatiokiinnikkeillä.
  Näillä konsteilla saadaan jo melko äänekkäästä tuulettimesta hiljainen, ja samalla ilmankierto paranee.

 • Scythen Slip Streamit siirtävät paljon ilmaa hiljaisuuteen nähden. Omasta koneesta löytyy näitä 4, ovat käytännössä äänettömiä:
  http://www.coolputer.fi/tiedot.asp?t=2082

 • Scythe, Noctuat, Nexus desibelejä on ääniaalloilla erillaisia, vaikka mittauksissa arvot ovat samat ääni ei todellakaan ole aina ole sitä.

  Olkoon miten samoja desibelejä, hyvänä kokemuksena saman desibeliset, CoolerMaster ja Scythe ja lähes sama ilman siirtomäärä, Scythe suuremalla ilman siirtomäärällä kuuluu korvassa verraten,CM = rautatiellä kulkeva juna, Scythe = metsässä humisevaan tuulen vire.

 • Laita tällainen sinne väliin http://www.jimmspc.fi/tuote/XIG-MONO-COOL?t=false ei niiden tarvii huutaa kokoajan täytää tehoa aivan turhaan, tällä selviät 3.sta coolerin säädöstä kerralla, jos ei riitä niin osta 2 säädintä sitten.

  Tehokkailla coolereilla pärjää aika pienillä kieroksilla, joten ääntäkin on paljon vähemmän, mutta tarvittaessa tehoakin ja tuolla sitä saa kohtuuhinalla säädettyä.

  Coolerit kiinni näillä http://www.jimmspc.fi/tuote/CL-31238?t=false jos ei tule mukana.

  Sokerina pohjalla voi kokeilla vielä tällaista http://www.jimmspc.fi/tuote/AC-RF120?t=false

 • noctuat.

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista