Kysy
 • HDMI portti, päivitys & windowsin pisteytys ongelma

  Tuli siis kasattua pari microATX i3 3,3GHz kokoonpanoa emoissa pikku eroavaisuuksia [ link ] tähän ensimmäiseen, Corsair 8GB keskusta, OEM. 64 bit.windows 7 h.premium, ei erillistä n.ohjainta.

  Kuvaa tulee joka lähdöstä VGA/DVI & HDMI samoin myös Intellin kaikki HD Grapics päivitykset kone otti vastaan.

  link ] tähän tuli Corsair 4GB keskusta, OEM. 32 bit. Vista Business tosin kielestä ei ollut tietoa erään suurvalmistajan OEM. levystä kopioidulla levyllä suoritin ohjelmiston asennuksen, omalta oem.ltä koodi avain verkossa ja kelpasi, siis alkuperäinen OEM. levy on olemassa itsellä.

  Koneessa nyt vain on suorituskyky ikkunassa valmistajan logo, ja ongelmiin vistassa suoritus kyvyssä on pisteytys 1.0 kun 7.ssa se on yli 5.0, vista koneessa ei toimi HDMI portti vai VGA & DVI portit toimii.

  Vista kone heittää BDSO.n valitus oli jotakin muistiin viittaavaa, kun intellin HD Grapics päivityksiä oli koneelle tullossa, päivitys siis epäonnistui samoin koko n.120 päivityksen rypäs, toistamiseen ei kyseistä tehnyt mutta eipä yrittänyt BDSO muodossa ottaa Intellin päivitystä enää sisällekään, jonka jälkeen ei kyseistä päivitystä ei ole koneelle tarjollakaan.

  DVI portin kautta kulkee myös ääni TV.lle, pitääkö yleensä kuulua?

  HDMI kaapeli on siis adapterilla DVI portissa, kummasakin koneessa on sama prossu, sekä muisteina dual channcel kammat kaikki 1600 MHz cl9, sekä SATA II kiinnot seagate 750GB ja toisesa samsung 500GB

  BDSO hdmi Intel HD Grapic päivitys vista

7 vastausta

 • Vista antaa siniruutuja, koska se yrittää käyttää muistia 3.5 Gt:n yläpuolelta.
  32 bittiset käyttikset eivät pysty osoittamaan muistia oikein.

  Voit testata asian itse ottamalla yhden muistikamman irti, niin intelin HD asentuu oikein ja kone toimii.

 • Ja kyllä muuten kulkee,itsellä toisessa koneessa 4890 dvi-hdmi adapteri ja hyvin kuuluu äänet. Tietty korteissa on eroja,mutta itsellä näin.

 • DVI portissa siis kulkee ääni, niin kuin edellä mainitsin, kummastuttikin koska muistelin ettei DVI.ssä juuri kuulu äänen kulkea, samoi teki myös toisessa emossa erotuksena vielä että HDMI portti toimii kuvan ja äänen kera.

  Mutta toisessa HDMI.n toimimattomuus sekä eri windosien pisteytys ym. ongelmat joita kysymyksessä edellä mainitsin edelleen ovat olemassa.

  Sekä vielä vista versiossa AXTU ohjelmisto toimii siten että laskee kyllä coolerien kierrokset, mutta ohjelman ikkuna ei poistu ruudulta kuin manuaalisesti, 7.ssa kyllä toimii kun pitääkin.

 • Kiitosta paljon avuasta verovanki, Intel HD Grapic asentui neuvollasi myös se päivitys ilmeisestikin joka sai ennen BDSO.n aikaan, samoin windowsin pisteytys on nyt työp. osalta 5.1 & peligrafiikan osalta 5.3 ennen olivat kumatkin 1.0

  Muut olivatki sunnilleen 7.kan kanssa tasoissa, samoin nyt myös tämä garfiikka osuus, kiitokset vielä kertaaleen oikeasta neuvosta.

  No HDMI portti on mykkänä täysin tiedoton, elikkä ilmeisesti emossa vikaa myyjä likkeeseen siis yhteyttä.

 • osta displayport>HDMI kaapeli. http://hintaseuranta.fi/tuote.aspx/365801
  Sitten saat HDMI signaalin ulos

  Saattaa olla että laskemalla resoluutiota vaikka 1280*720 voit saada DVI>HDMI toimimaan, kannattaa ainakin yrittää.
  Jos saat yleensä DVI liitännästä signaalin näytölle DVI kaapelilla niin vika on luultavimmin asetuksissa.

 • DVI portissa ei kulje ääni vaikka olisikin adapterilla muunnettu hdmi liittimeksi, pitää olla oikea hdmi liitin ja johto siinä jotta saa äänen hdmi kautta.

 • Jos siellä dvissä ääni kulkee niin silloin se on standardia rikkova liitäntä.

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista