Harrastaako AfterDawn nettisensuuria?
0
kenellä siellä on valta sanoa, mikä on oikein ja mikä väärin?

4 vastausta

Järjestä:aikapisteet
Luotan ylläpidon osaavan harkita sen.
+4

Kommentoi tätä vastausta

Moderaattoreilla on tuo valta. He toimivat sivuston sääntöjen pohjalta ja valvovat että käyttäjät noudattavat näitä sääntöjä.
+1

Kommentoi tätä vastausta

Riippuu mihin sivustomme osa-alueeseen viittaat? Mikäli viittaat tähän Vastaukset -osioon, niin vastaus on yksiselitteisesti, kyllä. Sensuroimme, editoimme ja moderoimme kysymyksiä ja vastauksia tietyn logiikan mukaan, kyselemättä aiheesta käyttäjiltä sen kummemmin mielipiteitä. Aiheesta tarkemmin esim täällä.

Mikäli viittaat tämän Vastaukset -palstan suht rankkaan moderointiin, tavallaan ymmärrän tuohtumuksesi. Q&A -palvelujen konsepti on Suomessa käytännössä tuntematon ja moni tuntuukin pitävän tätä palvelua vain erilaisena keskustelupalstana, jota se ei ole, vaan nimenomaan kyse on siitä, että täällä ei voi keskustella, vaan ainoastaan kysyä yksi kysymys, johon muut vastaavat, jos osaavat.

Mikäli taas viittaat keskustelualueisiimme, niin emme poista sisältöä muuta kuin keskustelualueidemme hyvin yksiselitteisten ja selkeiden sääntöjen puitteissa (kiroilu, politiikka, jne).
0

Kommentoi tätä vastausta

Quousque tandem !
-2

Kommentoi tätä vastausta