Haittaohjelmien lataus?
+1
Haluaisin ladata oikeita haittaohjelmia testikoneelleni koska kiinnostaa seurata mitä ne siinä tekee. Mistä näitä voi ladata? Kone olisi luonnollisesti irti verkosta eli ei lähtisi levittelemään mitään.

6 vastausta

Järjestä:aikapisteet
lataa virtuaalikone ja tee siitä turvallinen hiekkalaatikko, jos pitää nähdä mitä tapahtuu, mutta nykyäänhän haittaohjelmat enemmän vaan vakoilee ja keyloggaa mitä tapahtuu, kun ennen vanhaan oli vilkkuvia pääkalloja ja muuta kekseliämpää toimintaa tai ihan kujeilumielessä kiusaamista tms

youtubesta esim danooct1 esittelee ms-dos ja win95/98 koneiden viruksia, ja hakusanalla "windows destruction" löytyy paljon aiheesta lisää

kyseessä kuitenkin vähän tulella leikkimistä, että älä myöhemmin tule tänne sanomaan että "nyt kävi näin, tarttisi jeesiä"
+2

Kommentoi tätä vastausta

Silloin joskus vanhoina hyvinä aikoina kun haittaohjelmat tulosti vain ruudulle "Im hungry, insert hamburger into drive A:" haittaohjelmien testaaminen olisi ollut semiturvallista. Nykyisin pitäisi vähintään tietää mitä tekee että ei levittäisi viruksia eteenpäin tai tartuttaisi muita kodin laitteita ym. En voi suositella leikkimistä tulella.
-1

Kommentoi tätä vastausta

Yleensä haittaohjelma tarvitsee nettiyhteyden "toimiakseen", en voi suositella lataamaan mitään haittaohjelmaa edes testimielessä. Voivat esim. varastella henkilökohtaisia tietojasi tai voi tulla jokin kiristysohjelma.
-3

Kommentoi tätä vastausta

En oikein ymmärrä, mitä tuolla oikeastaan haet. Et voi ladata haittaohjelmapaskaa jos et ole verkossa kiinni ja haittaohjelmat edellyttää verkkoyhteyttä. Ei tuo tosin kyllä vaikeaa ole, mutta osaatko edes sitten myöhemmin puhdistaa konettasi jos vaikka saisit niin pahan tartunnan, että sekottaisi biossin ja kovalevyn käynnistysosion. :)

Ne ketkä tarkoituksella haittaohjelmia haluavat, tietävät kyllä mistä niitä löytää, siksi päättelenkin sinun olevan varsin kokematon tai haluat kenties tehdä kiusaa exällesi tai kavereillesi, vai oletko yksinkertaisesti vielä buperteetti-ikäinen joka hakee paikaansa ja muiden hyväksyntää.
-3

Kommentoi tätä vastausta

Voinhan ladata kytkemällä netin siksi aikaa koneeseen ja vasta kun alan asentamaan niin kytken pois. Helppoa eikö?
-3

Kommentoi tätä vastausta

Joo joo, siitä vaan, noin se käy :)
-3

Kommentoi tätä vastausta