Kysy
 • Googlen palveluissa häiriöitä?

  Onko Googlen palveluissa häiriöitä, eivät toimi niin kuin pitäisi. YouTube ja Kääntäjä (haun lisäksi) ovat ne mitä enimmäkseen käytän Googlelta. Perjantaina ei sujunut hyvin, nyt jumittaa enemmän.

  YouTube itsessään hidastuu ja ajoittain kestää videon lataamisen ja/tai toistumisen aloituksessa, soittimeen ilmestyy ajoittain ilmoitus "Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.", kommentointi tökkii ja ilmoittaa ettei kommentin lähettäminen onnistu, osa kommenteista puuttuu ja välillä koko sivusto on poissa. Kääntäjä junnaa paikoillaan, jää lataamaan käännöstä ilman tulosta, sooloilee omiaan säätöjensä kanssa ja sivu on myöskin välillä kadoksissa. Lisäksi hakukone jumiutuu välillä.

  Muut kuin Googlen palvelut toimivat kunnolla, Internet-yhteys on nopea ja kaikki on ajan tasalla...

  Google häiriö Kääntäjä YouTube

6 vastausta

 • Eihän tuonne pääse sisään uutena käyttäjänä. On ihan peeceestä. Insinööriliturgiaa. Käyttäjänimessä käytettävä kirjaimia a-z. numeroita ja välimerkkejä. Ei toimi. Hylkää vaikka aakkoset laittaisi kaikki ja muut härpäkkeet. Miten helvetissä voi nykyaikana tehdä asiasta niin vaikean? Jos autolla ajamisesta tehtäisi yhtä vaikeaa, niin yhtään autoa ei teillämme näkyisi. Yrittäkääpäs tehdä palautetta googlelle. Mutta varokaa käämien palamista.

 • Ei taida nyt koneen tehot mitenkään vaikuttaa. Google on suhteellisen kevyt nettisivu, eikä se tehoja vaadi.

  Itsellä on ollut kyllä ongelmaa YouTuben kanssa, mutta ongelmat ovat korjaantuneet. Alkoi vain toimimaan niin kuin ennenkin.

 • Ei ole häiriöitä Googlen palveluissa ollut. Joskus YouTuben videot latautuvat vähän hitaasti, mutta se johtuu yleensä nettiyhteyden hitaudesta.

 • En ole mitään eroa huomannut. Toimii kuin Buick.....

 • Mulla ihan uusi superhyvä mylly pitäs olla ja luulis 8megane riitävän mut silti youtube ilmottaa et yritä myöhemmin uudestaan liekö tää uus windows 8 siltäkin osin yhtä perseestä kun muutenkin

 • Mulla oli läppärillä sama ongelma ja sitten ostin kunnon pelikoneen eikä enään mitään probleemaa

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista