Kysy
 • Googlen ikä sensuuri

  Moikka mitä tehdä kun google ja youtube on alkanut sensuroimaan sivuja/videoita sillä en muka ole googlen mielestä täysi ikäinen (vaikka olen jo 27 v) esimerkiksi joku video missä joku pelaa jotain videopeliä niin youtube ei anna minun katsoa sitä videota ellen syötä luottokortti tietojani googlelle. Onko tähän olemassa mitään tapaa kiertää vai pitääkö alkaa käyttämään muita palveluita ?

  link ]

  Tuota sensuuria ei kaikille videoille tule mutta se tulee kumminkin suht usein että katsominen alkaa vituttaa. Hiljattain oli ongelmana etten päässyt sähköpostiini taas ylläri ylläri alaikäisyyteen liittyen täytyyhän aikuisella miehellä olla vanhempien lupa käydä itse katsomassa sähköpostinsa:D

  Google/youtube asetuksiin olen kumminkin oikean ikäni syöttänyt mutta jostain syystä tämmöiinen perseily jatkuu.

5 vastausta

 • Suosittelen menemään oikeisiin töihin ja jättämään nämä lasten googlet yms. Aivorappeuma kertoo sitten myöhemminn jotain...

 • Ilmeisesti olet alaikäinen, kun et osaa kirjoittaa oikein.

 • Jos kyseessä tämä video: https://www.youtube.com/watch?v=UZCrLzWb-sQ - niin minulla se ei herjannut mitään. Kokeilin myös incognito-tilassa eikä se herjannut mitään.

  Ethän käytä mitään VPN-juttuja jotka muokkaavat sijaintiasi - eri maissa on eri käytännöt ikäasetusten suhteen.

  Saattaisi kuitenkin olla hyvä ideä varmistaa ikäsi Googlelle - helpottaa jatkossa. Ja henkkarillakin pärjää, jos ei omista luottokorttia.

 • Katso teksti-tv:tä.

 • alaikä läsnä

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista