Gefroce GTX 560M 2 GB:n vaihto GTX 560M 3GB:iin, kone Asus G53SX
0
Hei,

Minulla on Asuksen G53SX -pelikannettava. Uskon, että näytönohjain on syystä tai toisesta nyt rikki ja etsin siihen tilalle uutta. Olen löytänyt Ebaystä vastaavanlaisen kortin, mutta löysin myös samanlaisen, jossa on 2 GB:n sijaan 3 Gb:tä muistia. Haittaisiko se mitenkään jos ostan 3 gb:n kun piirisarja on kuitenkin sama? Ulkoisesti ainakin näyttävät samoilta.

Linkit:
2 GB [ link ]

3 GB [ link ]
ASUS G53SX

Intel Core i7 2670QM (2.20 GHz basic --> turbo mode nostaa tasoa)
8 GB Memory 500 GB HDD
NVIDIA GeForce GTX 560M 2 GB

7 vastausta

Järjestä:aikapisteet
Ei tuo muistin määrä mitään haittaa, jos muuten käy. Huomioi, että kortit ovat käytettyjä ja sijaitsevat Kiinassa, EU:n ulkopuolella. Tullimaksua menee.
0

Kommentoi tätä vastausta

Okei kiitos. Ei vaan tunnu löytyvän mistään muualta kuin Kiinasta noita kannettavan kortteja :/

Tässä olisi uusi kortti 2 GB:nä mutta en löydä 3 GB:nä
http://www.ebay.com/itm/NEW-ASUS-G53S-G...GB/162197595783
0

Kommentoi tätä vastausta

Kysyn miten olet todennut juuri näytönohjaimen olevan rikki?
https://www.youtube.com/watch?v=QNFjWlXibEg
0

Kommentoi tätä vastausta

Näyttö temppuillut jo aikaisemmin samalla tavalla. Olen kyllä kokeillut esim hdmi:n kanssa liittää toisen näyttöön (windows+P myös painamalla) ja tehnyt myös niin, että ottanut akun sekä virtajohdon irti ja painellut vähän yli puoli minuuttia virtanappulaa ja laittanut akun takaisin.

Akku ei tosin myöskään toimi, ei suostu lataamaan, mutta ei ole käyttöä haitannut kun eipä siinä muutenkaan ole pitkää kestoa. Taustavalon mahdollista palamistakin olen kokeillut lampulla. En siis ole 100 % varma, että juuri näyttis vialla mutta en oikein muuta vaihtoehtoakaan keksi. Viimeksi lähtenyt käyntiin pari viikkoa sitten ja pari päivää toimi näyttö hyvin.

Kone toimii muuten ihan hyvin, kuulen esim. Windowsin aloitusäänen kajareista ja menee tilinvalinta-kohtaan.
0

Kommentoi tätä vastausta

0

Kommentoi tätä vastausta

Tunnen itseni tyhmäks... sehän lähti kun pidin tota oikeaa puolta ilmassa. Nähtävästi koneessa joku suunnitteluvirhe näyttiksen liitännän kohdalla. Noh mulla sit ehditty tilaa se 3gb mut voihan sen aina palauttaa (ilmainen palautuslähetys myös) mutta taidan kokeilla laittaa sen koneeseen kuitenkin. Kiitos todella paljon vastauksista kuitenkin! Mulla ei sattunut silmään tota nostokikkaa kun googletin
0

Kommentoi tätä vastausta

Vika ei ole sinun, vika on läppärin suunnittelussa. Jos vaihdat näyttiksen, niin voit tehdä noilla foorumin ohjeilla pysyvän korjauksen asiaan.
0

Kommentoi tätä vastausta