Kysy
 • GeForce GTX 970-surisee

  Hankin hiljattain koneen jossa on kyseinen näytönohjain. Sitä on kovasti kehuttu äänettömäksi koska tuuletin alkaa pyörimään vasta 60°C jälkeen.

  Omassa koneessani tuuletin pyörii aina. MSI Afterbuner näyttää, että tuuletin pyörii 33% teholla. Tuulettimen surina on niin häiritsevä, että yritin vaimentaa sitä laittamalla koneen kaappiin piiloon, vaan sekään ei juuri auta.

  Onko tuo surina ko. ohjaimelle normaalia ja onko tuuletinta mahdollista saada kokonaan pysäytettyä kun koneella ei tehdä mitään muuta kuin perussurffailua?

  geforce geforce gtx 970 Grafiikkakortti nvidia näytönohjain näytönohjamet

2 vastausta

 • Koneen laittaminen kaappiin vain pahentaa tilannetta, kun siellä ilma ei vaihdu hyvin ja kone käy entistä kuumempana.

  MSI Afterburnerissa voit tehdä itse tuulettimelle uuden profiilin. Säädä se niin että tuuletin alkaa pyörimään vasta kovemmissa lämpötiloissa.

 • Tuosta kaapista on takaseinä pois ja pelattaessa ovi auki, että kyllä siina ilma pääsee hyvin kiertämään. Olen kokeillut tehdä noita profiileja ongelma on siinä, että sitä tuuletinta ei saa alle 33% mitenkään, eli melkolailla pöhisee (surisee) vaikka ei tarttis. Siinä asteikossa on 33% kohdalla keltainen katkoviiva jonkinlaisena rajamerkkinä, voikohan sitä joteinkin muutaa?

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista